Chudák ženská, takový pocit nechce žádná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chudák ženská, takový pocit nechce žádná!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...  (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, s přítelem jsme spolu už skoro rok a stále jsem neměli sex. Když se normálně mazlíme, tak se mu postaví. Moc se o tom bavit nechce. Nevím jestli má nějaký problém nebo jak mu s tím pomoct. Dost mě to frustruje, připadám si pak neatraktivni, když mě stále odmítá. Děkuji." (Alena, 31)

Dobrý den, chápu dobře, že když se chystáte na sex, partnerovi se nepostaví, ale při mazlení ano? A když už mu tedy stojí, erekce zase rychle opadne? Abych byla upřímná, z vašeho komentáře bohužel nemůžu posoudit, jestli má váš partner nějaký problém nebo (jak sama píšete) vás odmítá. Zkusila bych erotickou masáž penisu – u toho se může uvolnit a třeba dojde i na samotný sex (ale netlačte na něj). Nebo ho zkuste uspokojit rukou (takové vzájemné uspokojování je také moc fajn). Každopádně by bylo dobré zjistit, jestli měl tento problém i s minulými partnerkami a pokud by se to nezlepšilo, obrátila bych se na sexuologa, protože váš partner by mohl mít zdravotní problém. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.