Proč opadá erekce, když... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Proč opadá erekce, když...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, proč po milostné předehře a následném uspokojování partnerky opadá erekce, byť se jedná o vysoce vzrušující činnost..??? Až při následné přípravě ke koitu se erekce vrátí, nebo stačí pár dotyků partnerky a je to zpět....Děkuji." (Dalibor, 20)

Dobrý den, problémy s erekcí (erektilní dysfunkce) mohou mít řadu příčin, mimo jiné i psychické. Ve Vašem případě nejspíše o tento problém nejd (pokud se erekce po partnerčiných dotecích vrátí a její kvalita je dostatečná pro uskutečnění pohlavního styku). U některých mužů je k udržení erekce potřeba přímé dráždění penisu, když je přerušeno, dojde k ochabnutí erekce. Přečtěte si více o poruchách erekce, pokud byste měl pocit, že se Vás tento problém týká, navštivte lékaře, který Vás vyšetří a podle příčiny stanoví léčbu. Dobré erekce lze dosáhnout po odstranění příčin, které její poruchu vyvolaly, zlepšení erekce lze výrazně napomoci léky k tomu určenými.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.