Má s tím velké trápení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Má s tím velké trápení

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 
 

Dobrý den,

je mi 19 let a nikdy jsem se sexem neměla problémy. Přítele mám stálého již 4roky. Před rokem se u mě projevila nepříjemná mykóza a teď trpím šílenou bolestí při každém pohlavním styku. Pálení a štípání se nedá vydržet a sex odmítám, což příteli zjevně vadí. Můžete mi poradit, jak nejlépe se s tím vypořádat? Když jsem byla u své gynekoložky na prohlídce a brala mi stěry z čípku nic se nezjistilo. Prosím, budu ráda za každou odpověď....mnohokrát děkuji. (Alžběta, 19)

Dobrý den, mykóza je jednou z příčin bolestivého pohlavního styku. Doporučuji Vám na dobu, než se podaří onemocnění vyléčit, omezit pohlavní styk.

Základem léčby mykózy je dostatečně dlouhá doba používání antimykotické masti nebo léků, které Vám předepíše Váš lékař (gynekolog), léčba obou (všech) sexuálních partnerů (po dobu, než se zbavíte oba mykózy doporučuji používat kondom) a pak preventivní opatření jakými jsou omezení sladkých jídel, nošení prodyšného nejlépe bavlněného spodního prádla, nepoužívání mýdel a saponátu, ale spíše přípravků pro intimní hygienu například s přídavkem čajovníku australského.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.