Žhavé drny mě dost vyděsily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žhavé drny mě dost vyděsily!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Svému příteli do osobních věcí nelezu, ale včera jsem byla nucena použít jeho notebook. Když jsem uviděla, co má na ploše, zůstala jsem v šoku. Složka »žhavé drny« mě zaujala natolik, že jsem začala šmejdit a objevila jsem mnoho filmů a snímků s erotickou tématikou. Připadám si, jako bych partnera vůbec neznala. Já nesnáším jakékoliv ochlupení a on vždycky hladí mé oholené nohy s takovou láskou. Nechápu to, myslela jsem, že ochlupení nesnáší stejně jako já.  Je možné, že lásku ke mně už roky předstírá? (Kamila 30)

Kamilo, jestli je s vámi už roky, tak věřím, že lásku nepředstírá. Spíš vám zapomněl, anebo nechce přiznat, že má zalíbení v ochlupení. Pokud po vás nikdy nechtěl, abyste se neholila, je možné, že si vystačí s obrázky a v realitě preferuje něco jiného. Můžete ho zkusit nějak taktně naťuknout, zda se vám přizná, ale určitě nenaléhejte, mohl by se naštvat, že ho šmírujete.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.