Řekl mi při tom Petře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řekl mi při tom Petře!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Manžel mě uvedl do hrozných pochybností. Jsem spolu už nějaký ten rok, nikdy se neohlédl za žádnou ženou, neměla jsem si na co stěžovat. Nepije příliš alkoholu, jen rád chodí cvičit s pár přáteli. Nikdy mě s nimi nevzal, ale nepřišlo mi to podezřelé. Jenže před pár dny mi po společném milování řekl Petře. Ne Petro, ale Petře!!! Byla jsem z toho tak v šoku, že jsem nestihla ani zareagovat, protože se sebral a odešel do koupelny. Je možné, že manžel může být homosexuál? Petr se jmenuje jeho nejlepší kamarád….  (Alena 38)

Ano, váš manžel může být homosexuál nebo bisexuál. Případů, kdy se muž ožení a svou orientaci si uvědomí až později je mnoho. Ovšem nemusí to být případ vašeho manžela. Než ho nařknete z homosexuality nebo bisexuality, vše dobře zvažte. Píšete, že jste spolu roky, třeba se jen přeřekl a takové obvinění z vaší strany, ho může pořádně zasáhnout, pokud to nebude pravda.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.