Při sexu piju partnerky moč. Pissing provádíme celkem často... Může mi to ublížit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Při sexu piju partnerky moč. Pissing provádíme celkem často... Může mi to ublížit?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

S manželkou jsme spolu deset let, v sexu nemáme žádné problémy, naopak náš vztah i sexuální život je plnohodnotný! Nemáme žádné zábrany, proto jsme dosud nic neřešili. V sexuální praktikách se nám jaksi zalíbil tzv. piss, který víceméně žena praktikuje na mně. Je to pro nás oba velmi vzrušující a občas dojde i k užití moči mé ženy. Líbí se nám to a já při tak silném vzrušení nemám s požitím moči žádný problém. Zajímá mě ale, zdali by při takto opakovaných praktikách mohl nastat nějaký problém vyplývající právě z požívání moči? Žena je naprosto zdravá, mám zatím jen lehké obavy o to, aby nenastal v mém těle nějaký hormonální boj. Předem Vám moc děkuji za odpověď. (Láďa 37)

 

Láďo, pokud je Vaše partnerka zdravá, určitě se nemusíte ničeho obávat. Moč zdravé ženy neobsahuje žádné bakterie, tudíž Vám infekce nehrozí. Co se týče hormonů, těch je v moči minimum.

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.