Problémy s erekcí řešil muž "testem" na Aničce (†9). Pak ji umlátil kladivem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Problémy s erekcí řešil muž "testem" na Aničce (†9). Pak ji umlátil kladivem

Jen několik dní po zahájení školního roku zabil šílený soused Aničku.
Jen několik dní po zahájení školního roku zabil šílený soused Aničku. (Profimedia.cz)

Stanislav S. z Prahy byl alkoholik a pití se podepsalo i na jeho zdraví. Stále velmi toužil po sexu, bohužel erekce se nedostavovala. Stanislav S. začal trpět obavami, že se před dospělou partnerkou ztrapní. V září 1959 proto zneužil devítiletou Aničku…

Družka Stanislava S. odjela pracovně do zahraničí. Muž byl svým způsobem rád, že nemusí s partnerkou řešit svá selhání v posteli. Jenže sexuální touhy ho neopouštěly. Po několika půllitrech chmelového moku vymyslel děsivé »řešení« své situace. Zneužije malou holčičku. Taková nebude tušit, co přesně se má při sexu odehrát a i kdyby se mu nepodařilo dosáhnout erekce, rozhodně se od ní nedočká výsměchu.

Možnost realizovat svůj hrůzný plán se mu naskytla, když ze zahrádky hospody uviděl Aničku S. Holčička bydlela ve stejném domě jako on, a tak se ho nebála. Stanislav jí slíbil, že jí dá oříšky. Anička šla v dobré víře k němu do bytu. Zvrhlík ji však začal obtěžovat, tvrdil, že ji viděl, jak jiné dívce ukazuje na dvorku přirození a že on ho chce vidět taky. Dívka se vyděsila a chtěla utéct.

Stanislav ji však snadno přemohl a povalil na postel. Anička křičela strachy a muž dostal strach, že ji někdo uslyší. Popadl kladívko a několikrát ji udeřil do hlavy. Potom se neúspěšně pokusil o soulož, uspokojil se až při masturbaci. Holčička se začala probírat, takže ji chladnokrevně dobil. Poté odešel zpět do hospody, popíjel a sledoval, jak zoufalí rodiče hledají svou dceru. Před zatčením se ukrýval u známých na chatě. Znalci ho označili za psychopata a soud vyřkl rozsudek smrti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.