Úchylný řidič hodiny znásilňoval dvě mladičké stopařky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Úchylný řidič hodiny znásilňoval dvě mladičké stopařky

Vrah znásilnil a zabil obě dívky. (Ilustrační foto)
Vrah znásilnil a zabil obě dívky. (Ilustrační foto) (Shutterstock.com)

Dvě devatenáctileté dívky Kristýna a Jana z Dubí na severu Čech se chtěly v říjnu 1985 pobavit. Vydaly se stopem na diskotéku do pár kilometrů vzdáleného Cínovce. Namísto tance je ale čekalo několik hodin znásilňování a pak bolestná smrt…

Autostop je nebezpečný špás, zvláště pro ženy. Nikde nevíte, na koho za volantem narazíte. Riziko se dívky mávající na auta z krajnice snažily minimalizovat tím, že stopovaly ve dvou. Ani to jim však bezpečí nezajistilo. Kristýně a Janě 4. října 1985 zastavil Miloš Krupička (34). Mladé holky si vyhlédl z dálky a vzrušil se už jen při pohledu na jejich štíhlé postavy. Ačkoliv se tvářil jako zdvořilý příjemný muž, byl to několikrát trestaný recidivista.

Za Dubím odbočil Krupička ze silnice a dal dívkám jasně najevo, co od nich bude chtít. Obě byly tak vystrašené, že se ani nepokusily o útěk nebo obranu. Miloš Krupička je svázal a několik hodin brutálně znásilňoval. Poté jim zavázal oči, zalepil ústa a ze strachu, že by ho šly udat na VB, je uškrtil.

Dvojnásobnou vraždou si však násilník příliš nepomohl. Detektivové ho vypátrali jen o několik dní později. K hrůznému činu se nejprve neznal, ale když kriminalisté objevili v jeho domě pod hromadou uhlí a dříví doklady zavražděných, vše přiznal. Do protokolu uvedl, že se nedokázal ovládnout. Miloš Krupička byl odsouzen k trestu smrti a popraven v prosinci 1987.







Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.