Pepíčka (†11) během promítání znásilnil a ubodal zaměstnanec kina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pepíčka (†11) během promítání znásilnil a ubodal zaměstnanec kina

Fotografie
Fotografie (internal)

Brutální vražda malého chlapce otřásla v roce 1966 celou Prahou. V šachtě pod promítací kabinou kina Metro byla nalezená zohavená mrtvola uškrceného Josefa Neumana (†11). Školáka sexuálně zneužil a poté zavraždil promítač Jaroslav Papež (†25).

Chlapci se stala osudnou touha vidět zakázanou detektivku Komisař Maigret zuří. Zvrhlý Papež si dítě vytipoval a pozval ho do promítací kabiny. Důvěřivému Pepíčkovi slíbil, že film uvidí. Místo toho zamkl promítací kabinu a chlapec v ní prožil poslední minuty svého života. Čekal ho krutý a bolestivý konec.

Papež začal Pepu proti jeho vůli svlékat a osahávat. Stříhal mu také vlasy, což ho velmi vzrušovalo. Několikrát přitom ejakuloval. Náhle však násilník dostal strach, že chlapec vše prozradí, a rozhodl se ho zabít. Nůžkami jako smyslu zbavený bodal do Josífkovy tváře, hlavy, krku a genitálií. Z vražedného běsnění ho vytrhl až pískot v sále. Doběhl totiž filmový kotouč a diváci se snažili promítače přimět, aby připravil nový a promítání mohlo pokračovat.

Osudné chvíle se těžce zraněný školák pokusil využít k záchraně. Snažil se odplížit do bezpečí… Chladnokrevný Papež však vyměnil kotouč a dítě uškrtil provazem.

Za svůj děsivý čin dostal trest smrti. K neštěstí přitom ironií osudu došlo pouhý den před tím, než měl Papež nastoupit do vězení za předchozí sexuální delikty… Už dříve totiž osahával a škrtil jiné chlapce.

Znáte okolnosti tohoto příběhu? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.