Nešťastná žena se pokusila třikrát zabít manžela alkoholika! Vždy přežil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nešťastná žena se pokusila třikrát zabít manžela alkoholika! Vždy přežil...

Žena se pokusila mažela zabít jedem.
Žena se pokusila mažela zabít jedem. (Profimedia.cz)

Novodobá Maryša! Tak by se dal nazvat příběh zoufalé Boženy H.  z Ústí nad Labem. Spořádané manželství Eduarda H. s Boženou, která byla o 26 let mladší, se již po několika měsících změnilo v »Itálii«. Neshody a prudké hádky byly na denním pořádku. Eduard holdoval nezřízenému pití a Božena s minimem peněz a třemi dětmi nedokázala hospodařit. Nešťastná žena se nakonec pokusila svého manžela celkem třikrát sprovodit ze světa.

Nejdřív jej chtěla v červnu 1978 udusit žínkou napuštěnou acetonem, opilec ale měl spánek neklidný a žínka se na obličeji neudržela. V květnu 1979 jej v afektu chtěla bodnout kuchyňským nožem do prsou, ale kudla muže jenom ošklivě řízla.

Nakonec mu v listopadu téhož roku vypláchla konev na vodu, ve které si chtěl uvařit kávu, jedovatou kyselinou solnou. Avšak ani tentokrát to smolařce nevyšlo. Eduard totiž pokaždé ochutnával kafe lžičkou, a tak poznal, že je voda otrávená. Neúspěšná vražedkyně ale trestu neunikla. Soud jí prokázal úmyslné jednání a soudce nešťastnici poslal na 5 let za mříže.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.