Feťák rozřezal matku před očima jejího dítěte (3)! Pustili ho při amnestii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Feťák rozřezal matku před očima jejího dítěte (3)! Pustili ho při amnestii

Fotografie
Fotografie (internal)

Romana Kučerovského (27) tehdy všichni znali jako problémového člověka. Z bývalého zápasníka ve volném stylu se stal alkoholik a mysl mu zahalovala i jeho závislost na toluenu, dokonce byl dvakrát trestán. Je tedy otázka, co na něm jeho přítelkyně Jitka Bezděkovská viděla... Čtěte další kriminální příběh, který otřásl Československem.

V dubnu roku 1984 Kučerovský zničehonic vtrhl do bytu, který Jitka sdílela ještě se synem (3), a před jeho zraky maminku ubodal. Pak mu poradil, ať se schová pod přikrývku, a začal tělo »zpracovávat«. Uřízl hlavu, pak rozpůlil lebku a vyndal z ní mozek. Z těla stahoval kůži a házel ji do kuchyňských kamen.

Spálil, co mohl, zbytek těla o váze 22 kilogramů včetně ledvin, jater, plic a dalších vnitřností uložil do kufru a odnesl k řece. Do ní je vysypal. Poté se vrátil do bytu, který chtěl i s dítětem zapálit, a nebýt sousedů, učinil by tak…

Policisté jej ještě ten den nalezli v jeho bytě, na sobě měl jen dámské punčochové kalhoty a byl umazán krví. Zatčení se velmi agresivně bránil a až po několika měsících vyslýchání se k vraždě přiznal.

Byl odsouzen k 24 letům vězení, tento směšný trest si ale ani neodpykal. Jen šest let po spáchání odporné vraždy byl tento šílenec a toxikoman v roce 1990 v rámci amnestie propuštěn Václavem Havlem.

Víte, kde je tento muž nyní? Znáte jeho rodinu? Napište nám na aha@ahaonline.cz anebo volejte na 725 92 92 92

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.