Násilníkovu skrýš odhalil služební pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Násilníkovu skrýš odhalil služební pes!

Před služebním psem se násilník neukryl.
Před služebním psem se násilník neukryl. (Ilustrační foto: ara)

Velkou porci štěstí měla mladá žena (24) ze severočeského Tanvaldu, kterou 29. dubna 1969 krátce před půlnocí přepadl neznámý ničema. Náhodný kolemjdoucí násilníka zahnal a v jeho skrýši ho objevil služební pes.

Zločinec si vyčíhal oběť, která se vracela z večerní šichty. Sledoval ji a na odlehlém místě povalil na zem. Když volala o pomoc, popadl ji za vlasy a tloukl jí hlavou o zem. A to tak dlouho, dokud neupadla do bezvědomí. Naštěstí nedaleko odtud procházel nic netušící místní občan, který volání o pomoc zaslechl. Přiběhl a naskytl se mu hrůzný obraz.

Mladý muž se právě chystal k pohlavnímu styku s bezvládnou, zmučenou a obnaženou ženou. Když uviděl příchozího, rychle oběť pustil a se sprostými kletbami začal prchat. Schoval se v nedalekém parku. Měl ovšem smůlu. Veřejná bezpečnost nasadila na jeho stopu služebního psa a ten hlídku dovedl neomylně k místu, kde se darebák skryl. Dopadený lump skončil po zásluze před soudem na lavici obžalovaných.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.