Krize vztahu hvězdy StarDance Koukalové? Proč neukazuje manžela?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Krize vztahu hvězdy StarDance Koukalové? Proč neukazuje manžela?!

StarDance: Gabriela Koukalová a Martin Prágr
StarDance: Gabriela Koukalová a Martin Prágr (Blesk:Martin Hykl)

Na parketu ze sebe vydává jen to nejlepší, ale její manžel to raději sleduje z pohodlí domova. Gabriela Koukalová (29) se účasti manžela Petra Koukala (33) na StarDance nejspíš nedočká. Chystal se jenom na generálku!

Díky taneční soutěži se po boku Martina Prágra (25) stává miláčkem národa. Opět totiž všem dokázala, že jde do všeho po hlavě, je neuvěřitelně vytrvalá, ale hlavně dokáže být i jemná dáma. V krásných šatech je pokaždé okouzlující a sexy, na rozdíl od jejího zimního sportovního úboru. Její manžel to však na místě neocení. Na přímý přenos ho totiž jen tak někdo nedostane. Raději v klidu obhlíží výkon své milované v klidu u televize či na generální zkoušce.



„Manžel se moc necítil. Byl trochu nachlazený,“ zaznělo z úst Koukalové v první večer soutěže. Bohužel se neukázal ani na druhém kole, ale nakonec podporu projevil. „Manžel byl na generálce. Doufám, že přijde zas,“ potvrdila Aha!. Po generální zkoušce se však na večerní premiéru nechystal.

Před přijetím účasti v show pár vše důkladně probral a společně uvažovali, zdali je to dobrý nápad. „Doma jsem se musela poradit, jestli do toho jít, a také jsem předem popsala, jak to bude vypadat,“ svěřila se a dodala, že manžel několikrát nabídku jít do StarDance odmítl. Nejspíš proto si od přímého přenosu drží odstup.



Přečtěte si
Slavka2
28. 10. 2019 • 09:17

Dobrý den, paní Koukalová je krásná ženská a nechápu ty nenávistné příspěvky. Škoda, že nejsou u Vašich komentářů Vaše fotografie. to bychom se asi nasmáli.

domino22
27. 10. 2019 • 14:06

opravdu je škaredá... má hrubé rysy a velkou hubu... navíc je důůležitá jak ***..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.