Krutý osud Hložka: Bez léků ani ránu, největší láska jeho života už jen leží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Krutý osud Hložka: Bez léků ani ránu, největší láska jeho života už jen leží

Stanislav Hložek
Stanislav Hložek (Archiv)

Zpěvák, jehož proslavil společně s Petrem Kotvaldem (60) hit Holky z naší školky, byl v 80. letech obrovskou československou megastar. Po revoluci se ale po slavné dvojce slehla zem, a od té doby se drží Stanislav Hložek (64) v ústraní. Procházku růžovým sadem nahradila spíš cesta velmi trnitá.

Znali ho všichni, fanynky se na něj valily v davech. Jenže jak sám v rozhovoru pro eXtra.cz přiznal, všechno má svůj konec. Muzika Stanislava Hložka ale prý přitom živí dál. „Vystupuji na různých akcích a mám i pořad v rádiu. Je asi pravda, že nejsem tolik vidět jako dříve, ale hudba mě pořád živí,“ řekl pro uvedený web s tím, že se občas na pódiu objeví i s Petrem Kotvaldem. „Když dostaneme zajímavou nabídku, tak se domluvíme. Jednou za půl roku spolu vystoupíme na nějaké akci. Naposledy tomu bylo na Slovensku, kde je o nás paradoxně větší zájem než v Česku,“ vysvětlil.

Zmínil také, že bojuje bohužel s velkým omezením, které souvisí s cukrovkou, jíž trpí. Proto je i doživotně odkázaný na léky a musí dodržovat dietu: „Snažím se, ale někdy zahřeším. Podle toho, jak vystupuji. Přestal jsem pít pivo, snažím se dodržovat určitý režim. Ne vždy to jde. Příčina cukrovky byla spojena s mou prací, nepravidelnou stravou a nadměrným rozčilováním. Jsem teď de facto závislý na lécích, ale všechno je zatím dobré,“ snaží se vidět svoji diagnózu i z lepší stránky.

Momentálně jeho psychiku ale ještě narušuje velké trápení s maminkou, která je v současné době nepohyblivá. „Mamince bude brzy 95 let, takže už nechodí a jen leží. Mám dvě sestry, se kterými se střídáme s péčí o ní. Velmi často tak jezdím na Moravu,“ dodal ke zdravotnímu stavu maminky Hložek.

 Na rozhovor se Stanislavem Hložkem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
cukrenka
7. 9. 2019 • 16:42

Hlavně nikdy nenastupovat do domu pro seniory, kde není specializovaná péče. Tam jsou schopni vám ztrpčit i ukrátit t život odejmutím diabetologické péče, a nic se neděje. K neuvěření, ale je to tak. Inzulin jen odhadují a senior jde zdravotně dolů.

mejlika
6. 9. 2019 • 06:03

Ach jo ... to je zase "vážný" článek!!! Cukrovku II.typu, takzvaně "stařeckou" má v tomto věku kdekdo!!! Ano, léky se berou, dieta se přehánět nemusí a žádné jiné omezení to není!!!!!!! Kdyby každý člověk měl POUZE tu cukrovku, tak by bylo lidem hej!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.