Vaříme cvalem s Michalem: Pohankové rizoto! Kuchař Michal zabrousil do tajů vegetariánské kuchyně...
3
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Pohankové rizoto! Kuchař Michal zabrousil do tajů vegetariánské kuchyně...
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Pohanku uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím nakrájíme bílou část pórku.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Dále nakrájíme na kousky řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Očištěnou a omytou mrkev pokrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Dále nakrájíme na kousky řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Na pánvi rozehřejeme olej, orestujeme na něm pórek, celer, mrkev a rajčata.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Tempeh nakrájíme na větší kostičky. Přidáme k zelenině a opékáme.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Podle chuti osolíme a opepříme a k zelenině vmícháme hotovou pohanku.
|
Aha! - Dan Černovský
Kuchař Michal vaří pohankové rizoto.
|
Aha! - Dan Černovský
Etzler děsí o závěti a bojí se o syna: Nečeká ho nic hezkého
Zpěvák Imrich (†71): Vstoupil před vlak, kousek od pomníčku Bartošové
Bagárová zrušila koncert v O₂ areně: Zakládá školku?!
Madonna na koncertu pro 1,6 milionu lidí: Zopakovala sexy líbačku!