Velikonoce začaly už v lednu: Výroba perníku od A do Z!
3
/
6
Prohlédnout znovu
Velikonoce začaly už v lednu: Výroba perníku od A do Z!
Tvarování vykrojeného plátu na 3D formu půlky kraslice.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Vypouklé půlky vejce se pečou 15 minut při 165 0C.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Po vychladnutí se nastříká poleva.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Po zaschnutí ozdobných motivů následuje slepení.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Ještě začištění kraslice v místě slepení a je hotovo.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
A tady je výsledek několikahodinové práce.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!
Drsné nařčení Sandevy! Ví, že mám prudkou alergii, říká Prachař