Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Dvě třetiny kompotu nalijeme do kastrůlku a rozvaříme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Mleté kančí osolíme, opepříme a ochutíme římským kmínem.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Zakápneme olivovým olejem a promneme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Z mletého masa uděláme středně velké koule stejných rozměrů.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme je na gril a stlačíme do vyšší placky a grilujeme z každé strany asi 5 až 7 minut a necháme odpočinout.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Housku potřeme rozvařenými brusinkami, vložíme hamburger, listy salátu, pár okapaných brusinek a podáváme.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotový kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Michal vaří kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Etzler děsí o závěti a bojí se o syna: Nečeká ho nic hezkého
Ryška a Borhyová: Setkání v Jedné rodině
Absolonová se už bez pomoci neobejde: JE TO MASAKR, tvrdí
Amfora utrpěla porážku 1:4: Jediný gól vstřelil Skamene!
Zpěvák Imrich (†71): Vstoupil před vlak, kousek od pomníčku Bartošové
Bagárová zrušila koncert v O₂ areně: Zakládá školku?!