Jak bydlí Chantal Poullain! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Jak bydlí Chantal Poullain!

Přestože již přes dvacet let žije Chantal Poullain (60) v Česku, srdcem je stále Francouzka. A tak to vypadá také v jejím prostorném bytě v centru Prahy, kam si dokonce nechala nainstalovat tyč na pole dance, kterému propadla.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vilda696
28. 01. 2017 21:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
29. 01. 2017 12:01

mě ty nezajímá buď si třeba hermafroditem,nebo mimozemšťanem,a pro tvou informaci jsem ta ararat ne ten ararat trochu rozum do hrsti..hulibrku

fortun
24. 01. 2017 02:23

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
23. 01. 2017 14:14

ellenic
prostorný byt to až tak není, dle dlažby v kuchyni si to lze vypočítat, dle rozměrů nábytku + sporáku taky. Jedna dlaždice 30x30, z toho šíře kuchyně včetně rozměrů cca 100 cm na ten postranní krám, kde má uložené kastroly je skoro přesně 3,20 m a délka (včetně rozměrů nábytku v čele ) až po zárubeň k těm flaškám v jídelním koutě je 3,60 m.Celkem kuchyně je její kuchyně velká 11,5 metru. Vsaď se! Zbytek s jídelním koutem není ani to.Je to rybím okem, aby bylo větší.Analogicky lze spočítat zbytek.Dle mého to útulné není.Je to harampádí, jako u Gotta. Byt , který vypadá 50 let stejně by mě zabil. a Chantal dle mého není na úklid.vrství a je líná eliminovat. Místo bytu je to obludárim plný prachu.

ellenic
23. 01. 2017 14:42

-bello- Já jsem psala, že hala je prostorná, ale byt celkem dispozičně dobrý. Do mé předsíně se vešla jen nová vestavěná skříň, komoda a skříň se zrcadlovými dveřmi, která je spojená se stěnou s věšáky. Ani obrázky se mi tam nevejdou . Je to její byt, nepřeměřuj . Jsou důležitější věci na světě. Chantal se to tak líbí, tak ať je tam šťastná a spokojená .

-bello-
24. 01. 2017 00:35

ellenic
důležitější věci jsou / např. konečně bude velvyslanectví USA v Jeruzalémě, kdy Trump to holt začít umí/ , ale ty se nepřetřásají na AHA .Já jen upřesňuju tu " prostornost " , protože v reálu je všechno jinak. Nevím kde bydlí, ale typický secesní barák v centru to podle těch oken není. A jestli je ona v nějakém bytě v Česku šťastná nebo ne je mi upřímně fuk, ale nejsou mi fuk ty její stupidní kecy.Vím co je Francie za špínu a zemí doslova nikoho, (leda už Arabů) .Tedy bych od ní očekávala, že když jí Česko dalo šanci tady bydlet, tak ho taky trochu podrží.Ale její kecy sluníčkářské proarabácké na téma chudáci a kvóty neomlouvám , i když vím, že ona je blbá jak troky.A o tom žádná!!! Její školy z Francie jsou nula! .Jako herečku jsem ji viděla jen ve filmu Chytilové ( mojí kultovní režisérky) a tam měla jen štěk.
Tvoje kuchyně se na rozdíl té její blejská, protože jsi Češka vychovaná k pořádku a čistotě, její kuchyně je sice francouzská, ( posaďme se na zadek ! ) ale do servírovaného confit de canard se soufflé bych se tam já nepustila.Bůhvíco za larvy hmyzu a dkg prachu bych na talíři v tom masu měla.
- Francouz padá na zadek z našich českých bytů.Není divu ! Jejich hlučné špeluňky, kterým v Paříži říkají byty mají plochu většího kapesníku , jsou za 4 násobnou cenu a bordel je tam jak v ghetu ..

ararat
23. 01. 2017 19:32


bello-
23. 01. 2017 14:14 hele ty příšerná tlustá obludo,ze svými 130 kg,tobě bude všechno malý,to je pochopitelné,tato dáma se provdala za p.Bolívku a tudíž nemigrovala a navíc jsme v unii a v rámci unie se můžeš stěhovat,blběno,je to vzdělaná a inteligentní dáma,chytrá což se o tobě říci nedá ty šmudlo,je hloupá,nudná nic neumíš mimo lhaní a pomlouvání druhých,špinit charaktery,tak zalez do do klecovýho lůžka a mlč.

ellenic
23. 01. 2017 13:48

Půvabná Chantal a její bydlení v centru Prahy . Byt je krásný, dispozičně zajímavě řešený, prostorná hala umožňuje umístění soch, plastik a obrazů. Zařízení a styl bydlení má nejspíše kořeny ve Francii, vypadá to hezky a neřeším její spoustu věcí. Každý bydlíme tak, jak si to představujeme a to je hlavní, protože potom se domů rádi vracíme. Já jsem předělala celý byt, zbývá ještě poslední kuchyň a užívám si to. Hlavní je, že si mi dobře bydlí, mám to doma ráda, moc. A to samé přeji i paní Chantal .

-bello-
23. 01. 2017 13:46

nevím, který blb rozhlásil ( a všichni opakují ), že Francouzsky jsou šaramantní.Coco Chanel udávala tón kdysi dávno, ale jen ve světě a v Paříži. Na francouzské vesnici ani netušili co kdo a jak . Dnes je Pařížanka to co ostatní, možná víc umolousaná, než ostatní.Češky jsou krásnější a módě rozumí.To, co vidím v této kuchyni, není nic jiného, než francouzský bordel . Jediný, co mě zaujalo je ten plakát ( reprodukce) " Dívka s racky na pláži " , ale působí to v kuchyni asi tak, že jí rackové ser ... do polívky ( a Polívka se na ni vy ... taky )
2 měsíce na stěhování ?Bez stavebních úprav ?To je časový luxus!
Tato dáma sem emigrovala, ale dává nám rady jak zacházet lidsky s migranty.Tak mě napadá, může své myšlenky jít realizovat z fleku do Calais,rozpuštění se až tak tam nekoná

Sarah Woldekiros
23. 01. 2017 15:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
24. 01. 2017 00:45

chal
ahoj
Mě štve, že se z těch etablovaných tady můžeme podělat a haníme sami sebe. Oni doma byli tááákhle malinký, pro své země uděli tááákovýhle hovňajs a tady radí.Hnala bych je odkud přitáhli.Jednou jsou tady, tak ať si vyberou! Jo a o Francouzskách platí totéž co o Polkách.Navrch huj, vespod fuj, radši než mejdlo polejou se kolínskou.

bursik
23. 01. 2017 12:01

vynika predevsim rafinovanou eleganci v oblekani Horsi je ta sbirka prachochytacu v Byte ,ale presto drzi styl .Ztratila spoustu casu s nezodpovednym opilcem a ten diky dluhum a kontaktum sezene nejakou praci! A ze ji zamestna nevadi v situaci 60.lete herecky i kdyz prekrasne ! Neni misto na hrdost v tak pochybenem oboru jako je herecka

tenerife
23. 01. 2017 13:28

S tou ztrátou času jste to vystihl dokonale...jinak je paní Chantal krásná žena s ušlechtilou duší,moc ji přeji ať se jí daří a je spokojená.

jity
23. 01. 2017 10:01

Bydlení má být útulné, ale když se ji to tak líbí její věc. Já bych kolem sebe takových krámů v kuchyni nepotřebovala. Kdo ví jestli má Chantal vůbec čas na nějaké vaření. Jinak vypadá na svůj věk velice dobře, leckterá mladá by jí mohla závidět.

bursik
23. 01. 2017 12:23

odporny ulepeny zpoceny Cibulka je to nejoslivejsi v Byte !! Ma podobny drzy styl jako bavic Novotny,jenze Stelinka, Pepicek,Nataska a dalsi jeho sislaniny smer stare herky mu dobre vydelavaji
Afektovany usmev kralika a to patolizalstvi je nesnesitelne

Sarah Woldekiros
23. 01. 2017 08:03

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.