Závažné obvinění Ladislava Štaidla: Na Ivetu mířil zbraní a fyzicky ji týral! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Závažné obvinění Ladislava Štaidla: Na Ivetu mířil zbraní a fyzicky ji týral!

Velmi drsná obvinění vznesl vdovec po Ivetě Bartošové (†48) na adresu Ladislava Štaidla (70). Podle tvrzení Josefa Rychtáře (56) měl známý skladatel zpěvačku fyzicky týrat. Dokonce na ni prý vytáhl i zbraň!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

humphrey.b
17. 03. 2015 11:10

Jí bylo naprosto jedno, s kým do té postele vleze, stejně byla věčně v lihu a mimo. Život s ní musel být peklo, proto s ní nikdo nevydržel, a kdo jí chtěl pomoci, toho znectila brutálně v bulváru, dorota. On ani ten Rychtář to s ní neměl lehké, kdo by to vydržel - věčně poblitou a pokálenou lenivou osobu převlékat a mýt a krmit a měnit povlečení a uklízet její zvratky a výkaly? A pos,louchat věčně její stesky, jak jí chudince všichni ubližují, zatímco se válela a hnila zaživa? I syna kvůli pití a desítkám milenců odkopla, to ani nebyla žena, ale odpad.

bella.
17. 03. 2015 12:59

humphrey.b

mpads
17. 03. 2015 21:17

humphtey.b Ha ha proto Rychtář nechtěl, ani léčení Ivety aby ji mohl mýt převlíkat a krmit a znásilňovat a když Iveta utekla do Itálie a byla ráda od Rychtáře , tak rychle za ní. Co kdyby se o ní chtěl starat Macura. To nemohl dovolit Jsi mimo Nevydržela to Iveta a raději skočila pod vlak.Rychtář doufal , že i když nebude mit nohy, ruky a nebude se hejbat tak se o ni chtěl starat do své smrti .Mrzák vyhovoval víc.

goldsteinicik
17. 03. 2015 21:30

Rychtář je omezené pako kterému dělalo dobře , že je vidět v tv, bulváru atd. Jinak mu to ožralá nána taky pěkně pila krev, koho by taky bavilo koukat se na ubohou, smradlavou trosku a dělat jí pikolíka. To je celé...

humphrey.b
17. 03. 2015 21:58

Přesně, on byl rád, že se ožrala a chrněla, tajně si chodila k Ťamanům pro chlast, a on jen převlékl cíchy, vyvětral promočené prodělané matrace blívu vykoupal, dal jí pampersky, ona byla šťastná a chudák Rychtář měl chvíli klid, než začala volat "klikli tutu" a chtěla nakrmit...Měl s ní peklo, to bez debaty.

mpads
17. 03. 2015 22:41

goldsteinicik A proto jel do Itálie za ožralkou, stáhl lékaři a překazil léčbu, zlomil ruku matce M. ničil majetek aby se na ní koukal a potom se ženil, když patřila do léčebny ? jak Iveta byla zubožená a ukázaná v televizi, lékaři řekli přes média, že by měla jít na vyšetření, jinak jí hrozí smrt, tak se Rychtář spokojeně usmíval a řekl že je v pořádku . To není jen že chtěl se zviditelňovat. Ivetu chtěl , jako trosku, ale aby hned nekixla. Rychtář dělal z Ivety trosku. Nebýt na chvíli Saavedry tak by Iveta nevydala ani hlásku a jezdila na vystoupení zpívat. Rychtáře bavilo dělat pikolíka (vyhlásil mam Ivetu kde jsem chtěl, místo aby chtěl jí do léčebny) a hloupě se usmívat, protože za Ivetin stav mohl on. Z daváním prášků, které ani Iveta neznalaJiný by už by měl Ivetu v léčebně.a nemlel do médií nesmysly, jako by nebyl manžel čekajíci na smrt.3 roky mu nestačily, že Iveta je nemocná a léčení musí být neodkladné.Jinak podle Rychtáře(sam to řekl) od Saavedry Iveta nepila, Takže to byly prášky.Prášky Ivetě dával Rychtář bez povolení,jen co zmizel Saave­dra,­.Rycht­ářova léčba na likvidaci organismu Provaděl zločin o lécích i z lezením do mobilu a diktoval život Ivetě. To dělají tyrani To jsou další zločiny Kvůli těmto zločinům Iveta do sebe cpala prášky Jiná ženská by ho zabila pro obranu a pikolík by skončil .Proč u Savedry Iveta pookřála.Protože nesměla alkohol a prášky, jen bylinky. U Rychtáře, když se toho plně ujal a Savedru poslal pryč a vyhodil,protože se cítil asi měněcenný, byla Iveta zas zubožená? Saavedra se vyjádřil o Rychtářovi. Rychtář pil krev všem a to i Ivetě. Měli se tito manželé rozejít a Iveta to chtěla , ale Rychtář to nepřipustil i po vyhazovu. a ignoroval Proč? Chtěl být pikolíkem do 100let a pěkně se dívat na svou práci, jak z Ivety dělal trosku

goldsteinicik
17. 03. 2015 23:17

Ty to asi nikdy nepochopíš, ona chlastala a fetovala dávno před Rychtářem, nevím kolikrát se byla léčit, ale vždycky začala znova. Přestat pít a fetovat ji nedonutil ani fakt, že přišla o syna. Vždycky kolem sebe chtěla mít pikolíky kteří jí poslouží až na to prostě dojela... To je celé, bylo úplně jedno jestli je to Rychtář nebo nějaký jiný podřadný nabíječ. Na lepšího už neměla...každý nemá na to uklízet podělanou postel ve které se válí ožralá, odkvetlá nanynka. Nikdo jí nenutil aby lezla paní Rychtářové-Nové do jejího domu a pelešila se tam s jejím manželem. To jí ostatně nebylo cizí, už to párkrát měla za sebou nekoukat na druhé jen a jen sebe..Přestaň dělat světici a oběť z někoho kdo si to celé zavinil sám. Jestli skočila pod vlak je úplně jedno, stejně by skapala na cirhózu.

mpads
18. 03. 2015 01:10

goldsteinicik Jsi hloupý a nenávistný. Do domu Ivetu pozval Rychtář z úmyslem se rozvést a dal to najevo Ivetě. Lásku a manželství Ivetě sliboval už před Pomejem. Po Pomejovi zas na tom byla hůř .Pomeje nedělal to co mu řekl Saavedra, když jí předával zdravou. Nebo si snad myslíš, že by stačila jen léčebna...Pomeje převzal zodpovědnost, vůči Saavedrovi....a Saavedra byl mimo odpovědnost Iveta vždy odmítala Rychtáře. Iveta byla v nouzi s penězi a Štaidl zas jak samolibec, když už soudně chtěl syna, tak soudně z doporučením i Ivetu na léčení a zabránění exekuce z podmínkou před soudem a složil by peníze a Iveta by šla na léčení dobrovolně..Hrozila Ivetě snad exekuce. tak se na Ivetu vysral Iveta by nehledala, nějaké primitivní ubožáky za každou cenu. tak prostě poslouchala dolézajícího Rychtáře..Proč ji nedonutil fakt, když přišla o syna? Protože jí hrozila exekuce a peníze nepočkají. Se svojí psychikou to nezvládala. Přátele chtěli pomoci, Ale Rychtář si Ivetu vynutil. Nemocní jinak myslí, než zdraví.Zdraví jsou na to aby pomáhali nemocným i v rozhodování šašku .Rychtář měl zůstat doma z Darinou a vůbec se necpat do Uhříněvsu a Iveta by o Rychtáře nezavadila ani pohledem .a nemusela zemřít ., ze závislosti by se dostala, nebýt hyenistického bulváru. a spasitelského léčení a bránění do léčebny s vražděním prášky Rychtářem.Jdi za Rychtou necitlivý ignorante. Meleš o chlastu, jako by v tom nebyla psychika. Přitom nepila od Saavedry 2013 .Ivetu Rychtář ničil prášky, které sám sháněl.I kdyby Iveta předtím chlastala 100let,Tak jatrá měla vpořádku, než jí získal Rychtář a vraždil prášky a bránil léčebny. Rychtář ji zničil játra a to doslova. Zdraví mají mít zodpovědnost a ještě k tomu manžel. Ty budeš pěkně sám nezodpovědný, když nevidíš kdo je oběť špatné manipulace a hyenismu.

goldsteinicik
17. 03. 2015 14:46

Ti chlapi měli smůlu , že si začli s psychicky labilní, prolhanou, věčně zlitou promitivní mani­pulá­torkou­...Kaž­dý z nich jí měl po nějaké době plné zuby... tak ho milá Ivetka začala okamžitě vláčet bulvárem, že ji okradl, že ji napadal atd. Ano, tím bulvárem který jak tu někteří pohádkáři napíšou ji nakonec chuděru uštval k smrti

marie60
17. 03. 2015 10:48

A co tenhle šus prováděl Ivetce, o tom se radši nezmiňuje. Jeho syn Jan je podobného ražení jako jeho fotr.

humphrey.b
17. 03. 2015 11:11

a co prováděla věčně ožralá lenivá "Ivetka" jemu.. o tom se on taky UŽ nezmiňuje. Byli si rovni a hodili se k sobě.

nicnezpravda
17. 03. 2015 16:44

Jan má ale mentální postižení,což ho částečně omlouvá..Rychtář ne..takže je přece jenom horší..

auslak
17. 03. 2015 10:33

vdovec neví jak by přilákal pozornost . . . v besídce venku ještě nejde sedět a chlastat , tak vymýšlí ptákoviny možná nám sdělí, že zbraň , kterou vytahl Štaidl na jeho milovanou Ivetku mu ukradl z jeho sbírky co má v bezpeč. agentuře

kolik promile alkoholu má když to vypráví novinářům ??

mixalca
17. 03. 2015 09:59

Autor článku David Turek. . Byl by jsi dobrý fackovací panák .

alla
17. 03. 2015 09:49

Proboha, co tady řešíte?? Labilní ženská, průměrná zpěvačka, neudržela vztah na pracovní rovině, rozbila manželství s třema dětma, dokázala vydírat, dítě si vydupala. Vždyť ona chtěla dítě s každým chlapem s kterým po rozchodu se Štaidlem chodila....
A Rychtářovic rodina je celá narušená, tam by bylo namístě psychiatrické vyšetření....

humphrey.b
17. 03. 2015 10:50

hejhej
17. 03. 2015 12:57

alla:
Dítě dokonce chtěla v přechodu s násilnickým hulvátem Rychtářem a ten debil si myslel, že otěhotní.
Štaidl jí pomohl na výsluní, po odchodu d něho si vybírala jednoho blba za druhým a ten poslední - to byl fauf hulvát, násilník, kriminálník, lhář, primitiv.

nicnezpravda
17. 03. 2015 16:46

NIkdy jsem nebyla fanynkou Ivety,ale v době co tohle tvrdila už byla úplně mimo a je trapné to pořád vytahovat..

humphrey.b
17. 03. 2015 19:59

Ta *** to tvrdila s každým chlapem - byla mimo celý život, ožralka feťácká zlá. dobře, že je klid.

humphrey.b
17. 03. 2015 20:11

Myslím i od Rychtáře - i když jemu to nevyhovuje a penízky docházejí, tak začal vyskakovat. Snad ho právníci konečně dostanou za katr, i když pochybuju.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.