Rychtář o vražedných výhrůžkách exmanželce: Jednou už prý na rukou krev měl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Rychtář o vražedných výhrůžkách exmanželce: Jednou už prý na rukou krev měl!

Nečekané přiznání! Josef Rychtář (56) exkluzivně pro deník Aha! promluvil o tom, proč své exmanželce Darině Nové (56) vyhrožoval a přál jí smrt. Bylo to prý kvůli tomu, že ho obvinila z vraždy Ivety Bartošové (†48)!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

erene
09. 12. 2014 10:54

Gauneři co něco rozkradou,dobře mají sedět,ale Rychtář měl být dávno ve vazbě protože je společensky nebezpečný ! Kdyby dávno seděl,tak Iveta teď možná žila..

gabcakovamatinka
09. 12. 2014 11:03

aaale jdi...ta se sebevraždila se štaidlem, hankem, podhurskym, poemjem...to si jako fakt myslíš, že jednou by se jí to nepovedlo? Pak by si psala to co na rychtáře na ty výše spomenuté. Rychtář je kapitola sama o sobě, samozřejmě jeho chování já nijako neomlouvám, ale na druhé straně nikdo nebere v potaz že Iveta byla taky ,,nebezpečná,, sama pro sebe, neléčila se, Bohnice na revers opouštěla, blábolila všude volala bulvr protože z toho měla peníze...vždyť nezpívala tak kdo ji živil, platil hypoteku na barák???? Rychtář! Takže závěrem...nežila by....podařilo by se jí to možná o pár let později, s někým jiným. Kdo se x krát pokouší sebevraždit, jednou se mu to povede. A nesnáším když se vina svaluje jenom na jednoho ....prolhaná alkoholička, co ne a ne do Bohnic aby se léčila je čistá jako lilie že? (ono násilím to nejde to svého času řekl i rychtář že násilím ji tam nenacpe - to by ste zase všichni psali jak ji ubližuje, lidi vždycky něco najdou) Byla svéprávná, ale ne normální..psychoza ji zcela uchvátila, tam nebylo pomoci protože SAMA NECHTĚLA....kdo nezažije nepochopí, že s alkoholikem, závislákem a chcípákem, který je v ťežkém stavu to prostě nejde a lidé si to idealizují, ale samy by to s takovým člověkem nezvládli.

erene
09. 12. 2014 11:09

A pak by udělali co ? Dali by jí na rozdíl od Rychtáře někam ! Do léčebny,ale na rok ! Nebo spíš na furt ! NIkdo by to nenechal dojít tak daleko,jako on ! Že měla 49 kilo a byla totálně zničená !!!

gabcakovamatinka
09. 12. 2014 11:47

Aaale nechal..její rodina to tak nechala, bejvalý partneři...měli x možností pro č to neudělali? Ještě i ten hochštapler Martucci ji nabízel lečebnu v Itálii...pokud to byla pravda...jenže vy ste si udělali obětního beránka z rychtáře...ten muže i za globální oteplování. Je to hulvát o tom není pochyb ale ani on ani nikdo jiný nemuže pomoct člověku který NECHCE, který utíká od pomoci (revers z bohnic)

kajman1
09. 12. 2014 11:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kajman1
09. 12. 2014 11:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
09. 12. 2014 12:11

kajman: Zrůda Rychtář,dobře věděl, že vIeta bez odborné alkoholismus nezvládne. jenže měl strach, protože kdyby byla přeléčená, hnala by tyrana a hulváta sviňským krokem z baráku.
Proto jí udržoval v rauši pomoci léku.

mpads
09. 12. 2014 22:01

ga. nemáš pravdu Štaidl jí občas bil a nechtěl se ženit a jednou potratila. Po Pomejovi se nesebevraždila, proč asi? Ale psychika se jí zhoršila kvůli penězům. Neodešel od ní, ale ona od něho Rychtář byl sup čekající na příležitost už před Pomejem Iveta měla být v léčebně dávno. Po Hanke léčebnu neopustila, proč asi? Nemocní nemají vůli sami o sobě se léčit, pokud chybí komunikace z lékaři a okolí je lhostejné, nebo nepřátelské.. Hanke by Ivetu neopustil jen tak a počkal si .aby Iveta se léčila. Nebyl manžel Jediný člověk z charakterem, .Neměl východisko, aby sní žil a měl čas. Po Hankem taky nepila a pomohl k tomu ještě Saavedra, skoro 2 roky byla Iveta bez alko­holu­....­....Zv­ládnout se dá všechno i z přecitlivělou osobou....Jen nesmí být arogance a nepředstavovat si to jak Rychtář....že on může dělat i doktora spasitele, sám alkoholik ,kuřák a psychopat. Takový člověk nemůže ani omylem zbavit druhého závislosti. Iveta volala o finanční pomoc a chtěla jít se léčit Rychtář lékařskou pomoc překazil a tím Iveta musela být závislejší. Bylo to po odebrání syna. Finance využil k manipulaci V Bohnicích by Iveta zůstala dobrovolně i v Itálií, nebýt Rychtáře. Mělo dojít k vyšetření celkového zdravotního stavu a tam by jí z určitostí řekli, že má už 3 roky cirhózu, o niž nevěděla. Nevěděl to ani bulvár. Lidé s cirhózou ke komunikací lékařů a psychiatrů , už to neberou na lehkou váhu. Štaidlova nabídka platila a Iveta by už musela souhla­sit.­...Lé­čení­....př­epis domu na Artura.....Už žádné starosti o finance a měla by rentu...Hypotéku by převzal Štaidl. Proč se neléčila a přitom chtěla, byla starost o finance a dům. Myslela si, že to zvládne, ale neuvědomovala si, že má smrtelnou kombinaci prášky+ alkohol a že Rychtář je vlastně past. Iveta neměla mít nikoho za partnera alkoholika, ale měli jí navštěvovat kámoši a kámošky. Arogance k druhému nikam nevede. Jsou lidé charakterní a bezcha­rakter­ní..­...I­veta potřebovala jiný směr než zpívání pro psychiku a být babičkou Art

kajman1
09. 12. 2014 11:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zubni.pasta
09. 12. 2014 10:21

Nechápu proč se neustále o tom křupanovi neustále píše. Měl by být v kriminále a ne aby se o něm psalo jako o nějaké celebritě jo celebrita s nedokončenou základkou.

prasulka
09. 12. 2014 10:34

hejhej
09. 12. 2014 10:15

Rychtář je odporný hulvát, násilník, hysterický blb.
Může si sypat popel na hlavu jak chce, je málo těch, kteří by mu věřili, že nemá podíl na smrti Ivety. Už jenom odposlechy, kontrola mobilu , vyhodila ho, vrátil se znovu , stačilo, aby šla pod vlak. S takovým ***m nemůže žít normální ženská, ani alkoholička.

erene
09. 12. 2014 10:32

plus to,že se zabila na jeho narozeniny..každý jiný člověk na jeho místě,by měl výčitky,že to udělala právě na jho místě a dneska už by tady takový člověk nebyl..byl by taky mrtvý..jen Rychtář ne..on totiž nikdy za nic nemohl !!!

erene
09. 12. 2014 10:33

právě na jeho narozeniny..

prasulka
09. 12. 2014 10:34

erene
09. 12. 2014 10:03

Myslím,že je třeba o Rychtářovi diskutovat dál,aby se konečně něco hnulo..aby si tady přečetl jak to je ! I když bude dokola omílat,že nemá vinu na smrti Ivety..

erene
09. 12. 2014 09:59

Jeden z důvodů proč Darina nyní neodešla z domu je ten,že živí dospělého syna s jeho přítelkyní a dítětem..finančně je podporuje,protože jsou neschopní..do toho musí pomáhat s dítětem..

gabcakovamatinka
09. 12. 2014 10:50

Musí pomáhat s ditětem???? Nač si jej dělali když to neuživí? To je blbost...na druhou stranu dneska mají mladí jedno dítě a jsou hoto­vy..­..nez­vláda­jí, nestíhají...tak si to vychovala tak to má. Živit dospělého syna tak to je její neucta sama vuči sobě...odsať podsať....taky bych pomáhala, ale živit dva dospělé zdravé lidi tak to ee.

erene
09. 12. 2014 10:52

Maj IQ tykve..tehdy si mysleli,že Iveta bude žít další roky..i když celý národ viděl opak..a čekali,že se Ivetu bude fotit s jejich dítětem a oni na tom budou vydělávat..nakonec stihli jen focení Ivety s dítětem v porodnici a týden na to se zabila..

honzadv
09. 12. 2014 09:58

Dokud sem budete psát mraky příspěvků a hádat se tady kvůli těm dementům, tak ty články budou smolit a ohřívat starou kaši dá a dál. Kdybyste se tu nescházeli a nervali, přestane to. Tak si to užijte a nadávejte, sami si za to můžete. Nazdar.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.