Výpověď Petra Kramného z Egypta: 565 vteřin, které ho potopily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Výpověď Petra Kramného z Egypta: 565 vteřin, které ho potopily!

Chorobná žárlivost čiší z další části výpovědi Petra Kramného (35), kterou po smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) poslal české policii z Egypta. Přiznává na ní špiclování manželky i její možnou nevěru. Je to pro policii hlavní důkaz motivu vraždy?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

prroud
14. 03. 2014 12:12

Aby mohla existovat,msi k tomu ale mit podminky a dobrou vuli je vytvaret.......TU NEMAME!

ho.no
14. 03. 2014 15:25

souhlas

bum-bac-bum
14. 03. 2014 17:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
14. 03. 2014 11:49

Boze to jsou kraviny ,ja se snad dam n a psychologii,dobry zivobyti parazita kterymu je dovoleny placat si jakej vejmysl ho zrovna napadne!!! .A "tohleto" rozhoduje o profilech lidi?!!!! To si dela snad system vazne blbou legraci a jen naprosto prastenej primitiv,by to mohl vzit vazne!Hosi,dejte se s tema profilama do divadla Semafor,nebo nejakyho humoristickyho casopisu,at se lidi alespon pobavej,ale neku.rvete nikomu zivot!!!

prroud
14. 03. 2014 11:51

Jasne ze kdo miluje,ten zarli a jasne ze vic,nebo min "spehuje",kdyz nema duvod,casem toho necha,takzvane vyzraje,kdyz ho najde,je pruser,proste proto,ze vetsina lidi pristupuje k partnerovi jako k vlastnictvi a ne jako k dobrymu kamaradovi.Ale kdopak je takovou situaci vinen???!!!!

prroud
14. 03. 2014 11:54

Kdo tohle vlastne tluce lidem do hlavy od rannyho veku?­....­...Od­povez­te si sami,co je spatne,kde udelali soudruzi z NDR chybu­....­....­...Vs­ichni resej jenom nasledky a triskaj z nich prachy,nikdo neresi priciny,aby je opravil a lidi meli stastnejsi zivot!Misto jeblejch reklam a prastenejch serialu s priblblejma ET by neskodilo ucit deti bejt stastny,zaklady do dospelosti!!!!!

bum-bac-bum
14. 03. 2014 18:00

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
14. 03. 2014 19:05

Bum-backo,ale to je prece obostranny,kdyz mam zarlivyho partnera tak ze to vadi,pak sednu a resim to s nim,kdyz to nejde,mizim ze vztahu........to mohla udelat i ona,a zavca­su..­...Ne­pole­mizu­ju tady o tom,kolik mela chlapu na fizlbooku(kam nech­odim­,nepod­poru­ju smirovani lidi elitama,jen proto FB vzniknul),protoze je to jedno,jestli jednoho,dva,nebo sto,pochopitelne ze mela,nebyla to oskliva baba,normalka,jak tam vleze,jdou po ni,taky normalka.Ze je ma,a co?To davno neznamena,ze si s nima dava rande v realu!!! Navic zarlivy panove , jeden Plzak kdysi pronesl moudrou vetu:"Je lepsi mit na hlave parohy(je to ozdoba a uznani,ze mam co chtej i jiny )nez maslo!!!A je to pravda,dodavam k tomu:"protel muj kdo pomaha orat pole me a setri tim pluh muj pro pole jina" ,kdyz uz dojde k takovy "komplikaci",ale jinak vsechno klape a nechce se mi z toho vycouvat

lalia
14. 03. 2014 10:43

Prosím vás to se v dnešní době děje v každé druhé rodině mladých,že si okukují facebook a potom se hádají.To ještě neznamená,že za to zabijí.Virtuální nevěra je v modě a pochopitelně ten.kdo na to druhému přijde žárlí a jsou z toho nesváry.Dusil to v sobě,tak to ventiloval,nic na tom nevidím zvláštního.Co byste dělali vy,to ani nevíte.V takových situacích se člověk projevuje různě a každý jinak.Někdo omdlívá a kvílí,jiný to má v sobě a popláče si když ho nikdo nevidí atd.To by měl pan psychiatr vědět.To nejsou argumenty.

qwertina
14. 03. 2014 13:23

prroud
14. 03. 2014 13:30

Je to na pristupu,tyhle blbiny na socialnich sitich bych ani nenazejval neverou,spis korenim vztahu .Nehlede na to,ze u nevery by me ani tak nezajimala"nevera" jako akt,ale co by rozho­dova­lo,ne­zodpo­vednost partnera vuci spolecnymu zdravi,kdyz vleze do pelechu s buhvikym prakticky neznamym! Proti tomu je blbnuti po netu super antikoncepce a jeste polibeni sexualni muzy pro ten nas realnej spolecnej vecer ;-)

prroud
14. 03. 2014 13:31

Ja bych se tim naopak bavil

bum-bac-bum
14. 03. 2014 18:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
14. 03. 2014 19:13

Nemusi mu nic chybet,proste se bavi,co je na tom,znam i pary co se takhle bavej spolu,proste umej odlisit zabavu a vazny veci .A nakonec co,i kdyby nakrasne slo o sexyhratky,malokdy mas ve vztahu takovou vyvazenost,ze maji oba "dost",vetsinou jeden prichazi zkratka,ale neresi to,proc taky,kdyz je to fajn,jen potrebuje vic a nechce zinyrovat druhyho,prisel internet,tak ho vyuzije,aby nemusel jen sam dohanet,ma to lepsi "jiskru".Ja bejt ten druhej,urcite by mi to b ylo milejsi nez najit milence ve skrini a jeste by to ani nemusela schovavat,mozna by se to zrovna stalo tim "korenim"

prroud
14. 03. 2014 19:14

.......jeste b ych se treba dozvedel nejaky tajny prani o mohl ji ho splnit

prroud
14. 03. 2014 19:15

Zivot se ma zit a vychutnavat.Proc na ukor druhyho,kdyz to muzu naopak otocit misto proti nam,pro nas? ;-)

fleeur
16. 03. 2014 15:04

prroud- když mají on a ona zalíbení ve FB,není co řešit,ale pokud na chatování ujíždí jen jeden,dochází ke komplikaci. Pracuji jako vychovatelka již 20 let,takže když začínaly mobily,vadilo mi,že ke mně chodila mládež si "pokecat" s mobilem v ruce,s upřeným pohledem na displej a prstíky jim jen kmitaly. Poslala jsem je k čertu,s takovým pokecem se mnou. Potom začali chatovat a teď tráví hodiny na FB. FB není až tak nevinný. Mládež je rozhádaná,závist dělá své. Každý je s každým "kamarád". Každý má několik profilů a intriky jen květou.Ale vraťme se ke Kramným. Po 10letech vztahu dochází ke krizi. Co si budeme povídat,paní Monika na FB hledala to,co už doma nenacházela.Takoví chatoví kecálci,ti to dovedou! A ono nejde jen o virtuální vztah,ten pozvolna přechází na setkání. Fejsoví přátelé se i scházejí. Několik mých přátel se díky soc.sítím rozvedlo a po čtyřicítce zplodili v nových vztazích společné potomky. Takže,milý prroude asi tak. Každý to nebere jako vy...užít si anonymně na FB,nikam za nevěrou nejezdit,ale užít si to pěkně v teple domova. Paní Monika si na FB také plnilo to,co jí dělalo šťastnější. Myslím si,že jejich vztah jim již nic nepřinášel. Ona žila ve virtuální bublině a on se tím užíral. Na druhou stranu,žádná výhra ,když jeden z partnerů ujíždí na soc.sítích. Mám pocit,že moje sousedka by svého polovičku také zahlušila,když každý večer tráví ve svém koutku s na FB ,prý s bývalými spolužačkami. S upřeným pohledem na monitor se prý najednou začne smát,když ona projde kolem,tak on vše shodí na lištu. Ona si jde sednout k televizi a on dál civí na monitor- do 2 až do 3 hodin po půlnoci. A takhle žijí už pár let. ;) Ona je vděčná za každé setkání s námi.Jeho závislost na FB náležitě peprně okomentuje. Na rozvod to není,ale pohodě to nepřidá

matylda-rut
15. 03. 2014 00:05

Tak to se bumbacbum mylis, fb je jeden z nejhorsich, jiz se stalo mnoho vrazd na zaklade seznameni pres fb a hlavne stalking. Je rovnez dokazane, ze na FB lezou socialne slabsi a takovi jako byla Kramna, ktera si hrala na modelku a predvadela se. Za to ocekavala a asi dostavala aplaus a kdovi co za tim vsim bylo. Jak tomu propadla, pak je kazda domluva s partnerem marna. To se partner muze rozkrajet, na lichoceni nejakych uchylu z FB neda. A tak mi to pripada, ze ona tomu naprosto propadla. Ona to mela resit, mela deprese, z ceho? Vis kolik lidi konci depresemi diky fb. To chce cist i zahranicni tisk.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.