Opravdu vypečené setkání s Ivetou Bartošovou! Rychtářová tvrdí: Neměla ani »spoďáry«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Opravdu vypečené setkání s Ivetou Bartošovou! Rychtářová tvrdí: Neměla ani »spoďáry«!

Ještě dnes má Darina Rychtářová (54) před očima zuboženou Ivetu Bartošovou (46), se kterou se po dlouhých měsících setkala tváří v tvář ve svém domě. Šok to byl nejen pro ni, ale i pro zpěvačku, která se podle slov Rychtářové rozvalovala skoro nahá na posteli.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ochman
18. 04. 2012 20:16

Také našeho redaktora k jejímu pokoji vedl přísně tvářící se člen ochranky. „Nežádala jsem je o to, ale vedení lázeňského domu se takhle rozhodlo samo. Jsou tu na mě všichni milí,“ říká Darina. Ta si nyní přeje už jen dvě věci. „Chci, abych už byla rozvedená a abych já a moji blízcí měli konečně pokoj od médií. Pepovi strašně vyčítám, že nás nechal vláčet bulvárem. Přitom jsme byli obyčejná rodina,“ dodala Rychtářová.

ochman
18. 04. 2012 20:26

Iveta je nadšená z milencova rozvodu: Chci být Rychtářová!
Iveta Bartošová po čase konečně promluvila. Má z rozvodu svého milence nevídanou radost. Kvůli ní se totiž nerozvedl ani otec jejího syna Artura Ladislav Štaidl. Byť s Ivetou léta žil.

Josef Rychtář je první, který kvůli Ivetě předstoupil před rozvodový soud. „Moc si Pepy za tu lásku vážím. Dneska ráno jsem mu také řekla, že jestli bude chtít, velmi ráda si ho vezmu,“ svěřila Iveta. A co na to Rychtář?

„Zvažuji ještě, že se odvolám. Manželce jsem dal totiž podmínku, že jestli stáhne tu svoji právnickou čubku, jsem ochoten se ještě snažit manželství zachránit. Trhat rodinu s dětmi vážně nechci. Ona se ale tváří, že si tu čubku ponechá, takže až rozsudek nabude právní moci, rád si s Ivetou stoupnu před oltář,“ rozhodl se Rychtář.

ochman
18. 04. 2012 20:10

Rozhovor s Josefem Rychtářem
Proč vaše manželka Darina podala žádost o rozvod?
„V první řadě chci, abyste věděli, že jsem nikdy neřekl, že se chci rozvést. To manželka! Když se napsalo, že jsem Ivetě dal k Vánocům zásnubní prstýnek, moje žena vyhledala kun JUDr. Jabloňovou z Nedvězí a začaly na mě zkoušet různé triky, jako že mám na manželku přepsat majetek a tak. No prostě blbost. Na nikoho nic přepisovat nebudu! Já tady v Říčanech bydlím! Nakonec se manželka tou svi nechala zblbnout a podala žádost o rozvod.“ (Pak zavolal na manželku Darinu a podal jí telefon) „No řekni tady Blesku, kdy máme rozvodové stání...?“
Darino, rozvod byl tedy váš nápad?
„Říkám no comment.“ (Následně jí Rychtář vzal telefon a pokračoval) „Já vás upozorňuji, že jestli mi nějaká svi** doručí obsílku, tak se budou dít věci!“
Co se bude dít?
„No buďte si jisti, že pokud bude rozvodové stání, jste první, koho tam zvu! Proč já bych se měl rozvádět?“ (zuří a křičí)
Takže si chcete udržet manželství, a proto jste napsal manželce na Facebook, že ji milujete? Chápu to dobře?
„Já si můžu milovat, koho chci, a berme to tak, že můžu milovat manželku i Ivetu. Ono je milovat a milovat, víte?“
Pořád ji tedy milujete?
„Je přece logické, že po osmadvaceti letech manželství miluju svoji ženu, ne?“
A co tedy Iveta Bartošová?
„To, že Ivetě pomáhám a mám ji rád, přece neznamená, že jsem opustil svoji rodinu. Nikdy jsem to neudělal, takže se ani nikam nevracím. Já jsem tady v Říčanech pořád. Iveta je ale sama a nemůže být sama. Tak se mi nedivte.“
Staráte se o Ivetu i o rodinu…
„Ano, starám se o manželku a pomáhám i svým dětem. Manželka ale na základě toho, že jsem dal Ivetě prstýnek, podala žádost o rozvod.“ (zase se na ni obrací a Darina opakuje: „No comment.“)
A co budete dělat, když se vám do rukou dostanou rozvodové papíry?
„U rozvodu mě nikdo neuvidí, to se spolehněte. Rozvod nepodepíšu a rozvádět se nebudu! A pokud se tak stane, tak to nebude moje práce, ale manželky. A u Ivety přespá

ochman
18. 04. 2012 20:14

A u Ivety přespávám, pomáhám jí v domácnosti. To je pravda. Ať to manželka klidně proti mně u soudu použije. Já už na to ser*!“
„Pevně věřím, že při druhém soudním stání budeme rozvedeni. Poslední týden jsem zažila neuvěřitelný nátlak od synů i Josefa. Ten mi i plakal do telefonu a prosil, ať rozvod stáhnu. Můj další život už ale s tím jeho spojený nebude. Stále budeme rodiči našich synů, ale jinak už není cesty zpět,“ řekla Super.cz s tím, že dnešního rozvodu se nezúčastní. „Pepa mi řekl, že se také nedostaví a opět za sebe pošle dopis. Asi ale netuší, že takhle to u soudu nechodí. Radila jsem mu, ať si vezme advokáta, ale nedá si říci,“ krčí rameny paní Darina.

Ta se v teplických lázních léčí s chronickými bolestmi zad, pobyt zde si prodlužuje a protože se jí místní prostředí a klid líbí, vážně uvažuje, že by se sem natrvalo přestěhovala. „Říkám si, že když už dělám takový radikální životní krok, jakým rozvod je, mohla bych změnit i zaměstnání a bydliště. Na majetku nelpím. Bude mi stačit najít si práci, ke které je i ubytovna,“ sděluje Rychtářová

zkrat
18. 04. 2012 19:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

raduzkaxxx
18. 04. 2012 19:50

jemu asi nevadí nic . . .ten je splachovací . . .jenom si neuvědomuje co kde říká - pán ochránce

ochman
18. 04. 2012 20:01

tak nedávno čtu, jak své ženě vyznává veřejně lásku, že ji nikdy nepřestal milovat a najednou toto. Komediant, nula a u mě by taky jako manžel neuspěl.
Jeho manželka o něm prý prohlásila že byl kdysi fajn.
Josef Rychtář
Ahoj Pepo, úvodem ti chci prostřednictvím těchto stránek popřát vše nejlepší k Tvým narozeninám, ze všeho nejvíce zdraví, štěstí lásku. Souhlasím s mámou, škoda, že se nedožila babička.Chci ti poděkovat, za to, že jsi, za to jaký jsi, chlap, který má cit, a srdce na pravém místě, chci aby jsi věděl, že jsem na tebe strašně moc hrdý, jsi kouskem nás . Víš někdy bych ti toho chtěl tolik říct a pak se stane že jsem jako němý. Děkuji ti.
15 únor v 8:30

Darina Rychtářová
Všechno nejlepší a nejhezčí k Tvým narozeninám. Pusu a obejmutí doručím osobně... :-*
Jen škoda, že Tvá babička se nedočkala Tvé dospělosti a nemůžete své narozeniny slavit spolu. Byl jsi její nejkrásnější dárek, když ses narodil.
Tvá máma
15 únor v 8:12

ochman
18. 04. 2012 20:03

Josef Rychtář zodpověděl(a) 4 otázek.
23. září 2011 - 4. listopad 2011
Kdo má v Česku nejlepší hlas?
Iveta Bartošová
Kdo má rád Davida Zápala super cz
Měl by dostat provaz
Onanovali jste aspoň jednou v životě nad obrázkem Ivety Bartošové ?
Ano
Kterou Ceskou zpevacku mate nejradeji ?
Iveta Bartošová

pí s ní, nebo ne? Rychtář mlží
Manželka Darina byla s Ivetou největší kamarádka, ale jednoho dne se společně u stolu sešla Iveta, manželé Rychtářovi, jejich syn a synovec. „Ráno manželka objevila na kraji postele na tom červeném prostěradle dva bílé flíčky a dostala záchvat. Prý je to ejakulát a s Ivetou musel někdo spát. Buď já, syn, nebo synovec,“ popisuje Rychtář.
„No prostě blbost. Kdyby to byl ejakulát, tak bude asi vprostřed. Tohle byla šlehačka z větrníku,“ pokračuje. Darina se ale naštvala, prostěradlo svlékla a schovala. „Uklidnila se, až když jsem ji vybídl, že ty dva flíčky dáme na rozbor. Já prostě s Ivetou nic neměl a kluci taky ne,“ míní rychtář.
Darinu to prý trochu uklidnilo, stejně ale Ivetě položila otázku: „Co ty fleky znamenají?“ Iveta se urazila a odmítla reagovat. „No potom se objaly, udobřily se, ale v manželce ten vztek, pro mě nepochopitelný, zůstal a Ivetu z baráku stejně vyhodila,“ sděluje Rychtář a dodává: „A tak jsem se naštval a řekl, když půjde Iveta, půjdu i já.“ Když se Pepy Rychtáře zeptáte, jestli má s Ivetou intimní styk, jestli s ní spí, odpoví: „Já s Ivetou spím a nespím. O tomhle se nemluví,“ řekl na závěr Rychtář.

bluerose
18. 04. 2012 19:19

Pane, Ty jsi mi slíbil, že vždy půjdeme spolu. Ale teď vidím, že v době nejtěžších zkoušek jsem šel sám. Proč jsi nebyl se mnou, když jsem Tě nejvíc potřeboval? ...

vesnicankavemeste
18. 04. 2012 19:56

Protoze nestiham!

zkrat
18. 04. 2012 19:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zelena.karkulka
18. 04. 2012 19:10

to určitě

montevideo
18. 04. 2012 19:20

Ona ta lžička byla spíš naběračka .....

alex321
18. 04. 2012 19:22

Jejda, moje řeč - viz níže, pod eccehomo.

montevideo
18. 04. 2012 19:28

Jo, měli jsme stejnou myšlenku !

eccehomo
18. 04. 2012 18:52

ze Iveta byla sokovana, kdyz videla Darinu. Ja mela za to, ze byla v dome ktery patri Darine, takze z ceho ten sok? Ze by tech lzicek Metaxy bylo nekolik?

alex321
18. 04. 2012 19:07

Metaxy a Fernetu a krabicáku a kdovíčeho je bezesporu denně mnoho, mnoho lžiček, spíše říkám naběraček...a k tomu platíčka Neurolků "na bolest" - však taky fetka krásně povídá, debatuje, vypráví a zpívá!!

alex321
18. 04. 2012 18:51

Darinu třískal a tříská, bere jí věci, fetku chlastošovou od srpna dopuje chlastem - od chvíle, co s ním začala souložit, je fetka hnusnější a hnusnější, až hnusnější ani být nemůže. Je z ní stoletá bába, troska plešatá a tlustá rozbředlá enchutná slizká, dědek taky sešel za toho třičtvrtě roku.. a jelikož se už "proslavil",. fetku nalévá tvrdým chlastem a cpe jí prášky, aby se jí zbavil. A to se stane brzy, fetka - jak vidíme všichni - zchátrala do podoby i chování stoleté notorické bezdomovkyně, takže natáhne bačkory hodně, hodně brzy, rychtymu se to možná i do konce května podaří, jak si naplánoval, že se jí zbaví, Ona je totál chcíplá a do konce května bude zde nekrolog.

vesnicankavemeste
18. 04. 2012 20:01

a jaky nekrolog to bude? Zde lezi penice co milovala chlas­t,pras­ky,nic­nede­lani,­souloz­,heja,­heja­....­.bude mit narodni pohreb!

alex321
18. 04. 2012 20:27

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.