Opravdu vypečené setkání s Ivetou Bartošovou! Rychtářová tvrdí: Neměla ani »spoďáry«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Opravdu vypečené setkání s Ivetou Bartošovou! Rychtářová tvrdí: Neměla ani »spoďáry«!

Ještě dnes má Darina Rychtářová (54) před očima zuboženou Ivetu Bartošovou (46), se kterou se po dlouhých měsících setkala tváří v tvář ve svém domě. Šok to byl nejen pro ni, ale i pro zpěvačku, která se podle slov Rychtářové rozvalovala skoro nahá na posteli.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ochman
19. 04. 2012 20:11

všichni !!! Do každýho se tady navážíš a já nejsem první..už před pár měsíci jsi tady někoho ostře bezdůvodně urážel !! Když nemáš co k tématu napsat,tak sem nepiš ! Akorát urážíš ostatní,nebo píšeš totální kraviny !!

bohatypodnikatel
19. 04. 2012 20:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

vevanek
19. 04. 2012 15:49

Pomoci ji může ošetřující lékař,který jí předepisuje léky a tak ví v jakém stavu je. Existuje nucená léčba,kde doporučení dává lékař a pokud člověk svým chováním ohrožuje svůj život,lze ho hospitalizovat bez jeho souhlasu.Nikdo jiný už ji není dnes schopen pomoci.Jak jsem ji viděla na Primě,tak už je ve stavu,kde chybí velmi málo a bude konec. Zřejmě už trpí alkoholovými epileptickými záchvaty(viz hospitalizace a Rychtářovo vyjádření o hrůzném stavu,který viděl a nechtěl by zažít).Proto ji taky asi hlídá ve dne v noci. Záchvat a nebo delirium tremens může přijít při každém snížení alkoholu v krvi.

salamandr1
19. 04. 2012 14:46

Iveta je kapitola sama pro sebe a už nás asi nemá čím překvapit. Rychtářová je zlá babizna, která začala na rozvodu a vztahu bývalého manžela s Ivetou profitovat a neštítí se vůbec ničeho. To vše jen proto, že neunesla rozvod, který sama chtěla. Neunesla to, že si manžel našel jinou. Ale takový žen jsou kvanta a ne každá se ponižuje takovou špínou, k jaké se uchýlila hysterická Rychtářová

ochman
19. 04. 2012 14:49

janulac
19. 04. 2012 17:14

No kdyby si nasel lepsi, nez ma doma,tak klobouk dolu,ale co je na Bartosove?Mluvit uz nemuze souvisle, oddula a neforemna ozralka

ochman
19. 04. 2012 14:30

Psychický stav Ivety Bartošové (46) je natolik vážný, že i když sama netuší, že by na tom byla špatně, její přítel Josef Rychtář (53) drsně zaútočil na její bývalé partnery. Prý za její současnou situaci mohou oni. „Všichni se s ní přišli jenom vychrápat a zviditelnit. Nikdo z nich jí ale nepomohl. Je to dobytek a svoloč,“ hřímá Rychtář.
„Nejde všechno házet jen na ně, svůj podíl viny má i Iveta, ale vyjma slušných lidí jako je pan Štaidl a Hanke, to všechno byla svoloč a sebranka, která ji jen zneužila, dala jí h***o, akorát se s ní přišli vychrápat. Když už si brali, mohli jí něco dát,“ zlobí se Rychtář. A nemyslí prý jen ekonomickou pomoc, ale i tu nehmotnou.

„Ať už to byl pan Podhůrský nebo pan Pomeje, a mohl bych jmenovat další, ti všichni si přišli jen ukájet své ego. Drtivá většina z těch, kteří jí vstoupili do života, má podíl na tom, jak je na tom dnes psychicky. Často jí k těm problémům pomohli třeba tím, že jí kupovali alkohol nebo to přehlíželi a neřešili to. Takoví partneři jsou na houby. Měli by se všichni do jednoho stydět,“ vzkazuje exmilencům Ivety její současný druh, který nám popsal, jak tráví s Ivetou volný čas.
„Snažím se ji utěšit, pohladit ji, vzít ji za ruku, na procházku. Kdybych ji v tom nechal, když má psychické trauma, mohla by to řešit nějakým nevhodným způsobem. Vzala by si léky nebo by udělala něco jiného. Takový Karel Svoboda, kdyby měl u sebe kamaráda, asi by k neštěstí nedošlo. Jak je ale člověk sám, může dojít k různým věcem,“ myslí si Rychtář. A proč je podle něj Bartošová nyní finančně na dně?

„Jak je možné, že Iveta nemá po třinácti letech doplacenou hypotéku na dům? Jenom proto, že když byla na výsluní, každý se na ní pakoval. A to teď vynechme poslední roky jejího života, kdy jaksi spadla téměř na dno, a nemá výsledky. Když zpívala předtím, lepil se na ni kdejaký vagabund a peníze se roztočily. Není hloupá, ale byla tak dobrosrdečná, nekontrolovala to, a každý si z toho pytle peněz vzal, co chtěl. A dnes je v situaci,

ochman
19. 04. 2012 14:30

A dnes je v situaci, kdy je bez peněz,“ dodává rozezlený přítel nejkontroverznější zpěvačky České republiky.

bohatypodnikatel
19. 04. 2012 15:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ochman
19. 04. 2012 16:08

nikdo tě nenutí.. jinak ochman je jen přezdívka,neznamená to že sem chlap,ale to není podstatné..

bohatypodnikatel
19. 04. 2012 18:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

janulac
19. 04. 2012 17:15

koukam, vrana k vrane seda, to je idiot

bohatypodnikatel
19. 04. 2012 20:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

xcarodejka
19. 04. 2012 14:13

Psychiatři mohou jen předepsat prášky a pokud člvoěk nesnáší nemocniční prostředí, tak ho to tam ještě dorazí. Znám osobu, která je dlouhodobě v Bohnicích a je na tom hlřenež kdysi,. Byla jsem za ní a byla k nepoznání. Snad skočila z ona, měla berle a bála se o něčem jen promluvit. Velmi smutný zážitek, po kterém nelze hospitalizaci vidět jako přínos. Alespoň ne vždy. Ivetra měla dávno odjet, resdpektive zůstat na Sardě sama, pokud ji to M. nabídl. Po roce by se vrátila možná již v lepším stavu.

ochman
19. 04. 2012 13:46

Vyznání Rychtáře své ženě Darině na její zdi.

Josef Rychtář
Tímto ti chci poděkovat v dnešní den za krásných 28 let našeho společného života, života, kdy svítilo slunce a někdy byl i mráček. Toho hezkého, krásného bylo ale víc. Dnešní den našeho výročí, je symbolem, kdy jsme společně zvládli jak to dobré tak i to zlé. Dala jsi mi dva skvělé syny, dnes jsou z nich muži ,kteří si vyšlapávají svou cestu životem . Můžeme na ně být právem hrdi. Přál bych si, abychom spolu zvládli další kus cesty, cesty kterou už snad nebudou žádné výmoly. Je jen na nás dvou, zda tou cestou ruku v ruce půjdeme, zda chceme a jeden druhého podržíme a povedeme. Chci ti tímto strašně moc poděkovat, ta vše, kdy jsi mně podržela, když mně nebylo dobře, když byl problém, za vše krásné co jsi mi dala. S nikým jiným bych to nedokázal, a vím o čem mluvím. Pokud bych dnes měl volbu, nic bych na vztahu s tebou neměnil, vzal bych si tě stejně jako před 28 lety, jen bych se vyvaroval chyb, které jsem učinil, neudělal bych to, čím jsem ti ublížil.Děkuji a vážím si tě.
To se mi líbí · · Podrobnosti o přátelství

Josef Rychtář
Tímto ti chci veřejně poděkovat za to, že jsi se mě zastala, i když jsem ti ublížil.Vážím si toho, ani nevíš jak. Vyplývá z toho, že ti nejsem lhostejný, stejně jako ty mě ne. Ještě mezi námi je něco, něco dobrého, co nás spojuje.A to je dobře. děkuju za to, že jsi, miluju tě za to. K hledání cesty nestačí jen světlo, někdy je třeba odvaha a odhodlání. A jak jsem již napsal, spálit most na popel je snadné. Mnohem těžší je ho postavit. Ještě je čas, zatím jsi škrtla sirkou.
To se mi líbí · · Podrobnosti o přátelství · čtvrtek v 18:2

Josef Rychtář
Škoda, že zde máš fotky a ani na jedné nejsem s tebou, potěšilo by mě to.
To se mi líbí · · Podrobnosti o přátelství · čtvrtek v 13:14

ochman
19. 04. 2012 13:49

Josef Rychtář
Život není o penězích, blahobytu, sobectví, ale o lidskosti, pochopení, o něčem co je leckdy nad naše síly. Jde o to, abychom za sebou něco zanechali, než tento svět opustíme.
To se mi líbí · · Podrobnosti o přátelství · 8 únor v 0:14

ochman
19. 04. 2012 13:52

Ja pevne verim, ze pani Rychtarova neni hloupa husa a na tento odporně falesny text mu znova neskoci.....tak snad ma hrdosti trochu v sobe....pevne doufam.....
Zveřejněním intimností s exmanželem Darina hrdost ztratila..

smazan_20150109
19. 04. 2012 11:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

qwertina
19. 04. 2012 12:45

ochman
19. 04. 2012 13:21

Natáčení bylo někdy 2.až 4.4.vysílají to teď už několik týdnů po částech.reportáž z 8.4.z jejich narozenin byla lepší.dokonce už ani vlasy tam neměla tak příšerné.u ní se to mění né ze dne na den ale z hodiny na hodinu.Každopádně by Rychtáře i jí měli už někam zavřít !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.