Paní Gizela z Královéhradecka diváky ujistí o tom, že v roli hostitele je stále kam klesat. Návštěva u ní je pro hosty spíše noční můrou, než gurmánským zážitkem.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
hloupé, že všichni hned 1. den řekli, že budou taktizovat, což u nich znamená, že budou dávat málo bodů. připadá mi to ubohé, neocenit někoho, kdo umí, abych vyhrála svými blafy / které nakonec stejně nevyhrají /. Gizela to řekla ihned, že bude taktizovat, ale jak? špínou? trapnými kecy? stejně tam ještě nebyl nikdo, kdo by o gastronomii něco věděl, aby ho bavilo si o ní něco přečíst, ani ten 1. s plným počtem bodů, vždyť ani neuměl ostatním říci, co je galantina. a způsob přípravy neměl správný, i když vykládal, jak se to dělá. prostě měl kliku na soupeře.
Už když jsem jí včera viděla, tak jsem se jí zděsila - je
nechutná od pohledu. Neupravené mastné vlasy s odrosty,
oblečení jak venkovská tetka, ale řečí měla jak Palacký.
To, co se o ní píše v článku jen doplňuje můj úsudek o ní.
Dnešní díl si ujít nenechám
Možná by ses divila jak venkovský tetky se umí vyfiknout, když jdou do kostela. Pravidelně chodí ke kadeřníkovi a parádu mají od mladých k různým událostem. Tato nechutná špína by si z nich měla vzít příklad.
Myslela jsem to obrazně, že je jak z filmů pro pamětníky, kdy ty tetky opravdu takhle chodily oblečené. Vím, že už se dnes i ty vesnické ženy umí oblékat - ale ten příměr mi na Gizelu sedí. Je to nanynka, která si o sobě myslí a doma má bordel. V žádném případě jsem se vesnických " tetek " nechtěla dotknout.