Zběsilý útěk Bartošové: Proč ji stavěla policie? A kdy plánuje návrat do Česka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zběsilý útěk Bartošové: Proč ji stavěla policie? A kdy plánuje návrat do Česka?

ROZHOVOR Jen krátce předtím, než se s italským hrabětem Domenikem Martuccim (34) vydala na večeři do přímořské restaurace v Garganu, poskytla Iveta Bartošová (45) reportérům deníku Aha! rozhovor. A nebyl by to prostořeký Ital, aby se do interview také nezapojil… Kdy plánují návrát? A proč je cestou zastavili policisté? Čtěte!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
25. 06. 2011 18:00

Štajdl je sice v letech,ale to neznamená,že se o Artura se svou přítelkyní neumí postarat - nyní ho má už sebe.Navíc je po operaci páteře,ale kluk je velký,tak mu asi potíže nedělá.Přikláním se k názoru,že nejlíp se o Artura starala Golda,ale nechtěla,aby "hvězda zpěvačka"pila,proto byla špatná a nejen ona,všichni,kdo ji nelezli do zadaku,nazývali věci pravými jmény Iveta odkopla.Iveta,a to nakonec přiznal i Ital,pila tak,aby ji nikdo neviděl,taktéž to říkal Pomeje - prostě alkoholička,která měla deliriiu(asi ji vzali chlast),projevila se její hysterická povaha a ona to nazývá koplap­s,pře­praco­vání atd a zase utíká před realitou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.