Zoufalství Martina Zounara: Chlast mu zničil rodinu! Nyní chce vše vrátit, ale nejde to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalství Martina Zounara: Chlast mu zničil rodinu! Nyní chce vše vrátit, ale nejde to...

Martin Zounar bojuje o rodinu!
Martin Zounar bojuje o rodinu! (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Tak jako umí doktor Bobo Švarc zvednout mandle všem v kamenické nemocnici, dokáže jeho představitel Martin Zounar (47) přidělat vrásky i přítelkyni Simoně (37). Nyní ale žehlí průšvihy a snaží se několikrát zkoušený vztah dát do pořádku.

„My teď prožíváme opravdu období, které zrovna o svatbě není. Jde o docela zásadní odloučení, takže nic veselého. Ale i tím se asi jisté věci prověří, tak uvidíme,“ přiznal smutně Zounar na podzim loňského roku.
Nyní to ale vypadá, že je vše odpuštěno. Pár má přece jen spolu dceru Claudii (5), která je pro něho vším. Jako spokojená rodinka si proto vyrazili do společnosti, kde Zounar zářil štěstím.


„Rodina, tedy partnerka Simona a dcera, jsou to nejlepší, co v životě mám. A budou vždycky na prvním místě,“ dušuje se Zounar a hned se chlubí, co pro své holky vymyslel na léto. „Určitě vyrazíme k moři, pak pobydeme u nás doma, najezdíme pár kilometrů na kole a samozřejmě budeme na chalupě. Plánuji odpočinek a relax. Po delší době si užiju prázdniny a pak, v jejich závěru, mne čeká točení dalších dílů Ordinace,“ svěřil se herec, který prý jako obávaný doktor Švarc ještě mnohonásobně přitvrdí. Rozchod kvůli alkoholu
Zounar má velké problémy s alkoholem a sám se netají tím, že je kvartální pijan. Když se do toho opřel, kolikrát o něm nikdo třeba celý týden nevěděl. To pochopitelně vytáčelo jeho přítelkyni. Loni dokonce jela na dovolenou s kamarádkou, kam jí volala produkce TV Nova s tím, že Zounar nechodí na natáčení. Simoně došla trpělivost a s hercem se rozešla.



Autor:  kl

Přečtěte si
ararat
10. 8. 2014 • 09:14

...jako němka nemůžeš vést bohémský život,proto svou frustraci,prokazuješ zde...ach jo i tací jsou :

dandova
12. 6. 2014 • 08:23

dandova
12. 6. 2014 • 08:23

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.