Rychtář se z vily Bartošové odstěhuje po pohřbu: Sousedé v Říčanech bijí na poplach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Rychtář se z vily Bartošové odstěhuje po pohřbu: Sousedé v Říčanech bijí na poplach!

Rychtáře v Říčanech žádné vřelé přivítání nečeká!
Rychtáře v Říčanech žádné vřelé přivítání nečeká! (Foto: Aha! - ara)

Nejen bývalá manželka Josefa Rychtáře (56) Darina Nová (56) má oprávněný důvod k obavám z návratu agresivního muže nazpět do říčanské vily. Vždyť za dobu svého pobytu si tam nadělal spoustu nepřátel a nejeden soused s ním má špatné zkušenosti.

Po pohřbu Rychtáře čeká stěhování

Dnes už je jasné, že se Josef Rychtář nebude s Arturem Štaidlem (17) "handrkovat" o podíl z vily Ivety Bartošové (†48) a brzy se odstěhuje. "Chci tu zůstat do doby pohřbu, z tohoto domu chci odejít s čistým štítem, vrátím se domů," potvrdil ve VIP zprávách FTV prima. Z jeho slov opět čiší nepochopitelná rozpolcenost, kde je vlastně pro Rychtáře doma.


Tyran se vrací!

Když z Říčan odcházel k Bartošové, nechal za sebou trosky vztahu s manželkou Darinou, které nejednou uštědřil nakládačku jako v ringu. Za to nakonec vyfasoval pouze podmínku! Po rozvodu s Rychtářem se vrátila zpět ke svému dívčímu jménu Darina Nová, ale to, že se k ní surovec hodlá vrátit, to si jistě nepřipouštěla ani v nejhorších představách.
Sousedé radost nemají

Jenže radost nemají ani sousedé z ulice, z nichž někteří čelili Rychtářovým útokům a dokonce i ohrožování zbraní. "Moc nadšená z toho nejsem. Nepřijde mi jako příčetný člověk! Mohlo by se stát něco podobného, co se stalo Ivetě," říká mladá dívka, která evidentně sympatiemi ke vdovci neoplývá.
Špatná reputace

"Žádnej zázrak to nebyl," říká ze zahrady prošedivělý muž a kolem procházející manželé jsou smířlivější, když říkají: "Nám je to úplně jedno..." O tom, co si v sousedství o Rychtářovi myslí, svědčí i vyjádření dalšího z nich, který měl to štěstí, že se s majitelem bezpečnostní agentury do konfliktu nedostal. "Jako soused dobrej, pracovitej. Ale jinak", výmluvně mávne rukou a zachmuřeně kroutí hlavou.

Přečtěte si
setug
14. 5. 2014 • 17:14

Jenže s matkou právě bydlí parazit Honza, což je divné.

setug
14. 5. 2014 • 17:11

Uvidíte jak budeme číst o sladkém usmiřování s Darinou.

pozorovatel2013
12. 5. 2014 • 16:03

Copak asi dela Lucinka Bilejch, asi je z toho uplnne na hlavu ze se ted o ni nic nepise a ze bulvar zaplnuje zprávy jen o Ivete a o nestesti. Ted zrejme kuje plany jak mit navrch nad tou Bartoskou. Bila se pretvaruje, je sladka jak cecek. Takovy lidi jsou falesny.

jimbeamboom
6. 5. 2014 • 22:25

Som zvedava kedy konecne rodina IB vyhodi psychopata s usatcom a mesiac neumytym zvukarom a nejaku zenu co sa tam nasackovali. Je to cele uplne zvrhle, co sa okolo nej dialo. Psycho jej nataral, ze bez neho nic nedokaze, ze len on jej moze pomoct a chranit ju. Sam jej daval oblbovaky a alkohol a predhadzoval ju novinarom a on inkasoval. A jej peniaze kontroloval on. To by normalna zena nemohla znasat. Ma exekucie. Davno mali dat predbezne opatrenia na ucty aj dom.... Psychopatovi dosla trpezlivost a poslal ju pod vlak. Uz sa mu tazilo robit jej servis. Dak ju zniesol zo sveta. Stacila jedna veta a bola ready..... Smutne.

mandat
6. 5. 2014 • 18:35

Kdyz byl syn u otce a u Ivety, tak zacal byt znamy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.