Rychtař doplatil na svou agresivitu: Přišel o zbraně! Bude bez práce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtař doplatil na svou agresivitu: Přišel o zbraně! Bude bez práce?

Josef Rychtář je beze zbraní!
Josef Rychtář je beze zbraní! (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Darina Rychtářová (54) se konečně dočkala opatření, které ji ochrání před jejím agresivním manželem Josefem (54). ten zničil jejich vztah kvůli poměru s Ivetou Bartošovou (46).

Na povrch teď unikly informace o brutálním chování Rychtáře, který neváhal vztáhnout ruku na svou ženu. Jejich vztah však byl mnohem bouřlivější. Když jej manželka letos v dubnu nachytala s Bartošovou v jejich společné firmě, padaly takové výhružky, že na něj podala trestní oznámení.

„Tvrdila, že její muž vlastní zbraně a že má strach, že je proti ní použije. Na základě tohoto oznámení státní zástupkyně rozhodla, aby byly Josefu Rychtářovi všechny zbraně zabaveny, což vzápětí policie učinila,“ prozradil policejní zdroj serveru Super.cz

Josef Rychtář ovšem provozuje bezpečnostní agenturu a jelikož není sám způsobilý k držení zbraní, těžko si bude shánět klienty. Jeho finanční situace přitom není moc záviděníhodná, protože živí zadluženou Bartošovou a navíc vede majetkový spor a vleklé rozvodové řízení s manželkou.

VELKÝ ROZHOVOR S IVETOU BARTOŠOVOU NA TÉMA "NAPADENÍ DARINY RYCHTÁŘOVÉ" NAJDETE VE STŘEDEČNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU AHA!



Přečtěte si
winterfreshka
13. 9. 2012 • 08:02

Přifouknul sis ho???

franckajagrova
12. 9. 2012 • 22:16

Nechápu vůbec nic! Mladá, hezká a talentovaná žena by musela mít na každém prstě deset chlapů. Jenže ona si ty správné a normální neumí získat. Vždyť vypadá čím dál hůře. Pan Rychtář jí nemůže dodat sebevědomí, mně je více let než jemu, ale nemohla bych ho mít ani jako zahradníka. Ivetko, proberte se, vykopněte toho starce a konečně se dejte do gala, jako jste bývala. Je to násilník, nemusí se o tom ani předkládat důkazy a každý to na něm pozná. Já bych se ho bála, Vy děláte všechno, co on Vám nařídí, mluvíte, co chce on. Seberte se a udělejte ze sebe dámu! S ním to nikdy nedokážete. Nakonec to odnese Vaše zdraví. Šťastná tedy rozhodně nejste. Držím Vám palce.

hejhej
12. 9. 2012 • 16:50

A který normální chlap by mohl mít zájem o lenivou,věčně "nemocnou" alkoholičku Bartošovou ?

mirkazam
12. 9. 2012 • 14:49

by potřeboval trochu zpravit ciferník.

atramka
12. 9. 2012 • 13:36

chlapík má už ksich surovca, je protivný a Iveta je blbá, takže nie je čudo že sú spolu= dvaja blázni

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.