Tajemství tetování Ivany Jirešové: Skrývá bolest a utrpení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství tetování Ivany Jirešové: Skrývá bolest a utrpení!

IIvana Jirešová patří mezi ty, kteří své pocity vyjadřují prostřednictvím tetování.
IIvana Jirešová patří mezi ty, kteří své pocity vyjadřují prostřednictvím tetování. (Lenka Hatašová)

Již půl roku zdobí záda Ivany Jirešové (35) obrovské tetování znázorňující lotos. Za vznikem této ozdoby ale stojí velká bolest a zoufalství posledních let, kdy herečka bojuje o to, aby mohla vychovávat dcerku Sofii ve výhradní péči. Po bližším prozkoumání je jasně vidět, že původně v horním místě »kruhu« měla jiné tetování. A jelikož jí spojovalo se zmiňovanou trýznivou dobou, muselo nemilosrdně pryč. Jenže to nebylo tak jednoduché...

„Ivana měla zezadu na krku původně vytetovaný kříž. Nejen, že ji už omrzel, ale měla ho spojený se vším špatným, co se jí poslední roky událo a co ji trápilo,“ vysvětlila jedna z kamarádek Jirešové s tím, že odstranění tetování laserem není zcela úspěšné, a proto Jirešová motiv nechala překreslit.


„Je to jakýsi zlom v jejím životě. Lotos je symbolem čistoty a vítězství ducha nad hmotou. Chce se tak oprostit od svého trápení a žít lépe, jinak...“ dodává zdroj. K tomu jí pomáhá další tetování – andílek strážný, kterého si nechala před třemi lety vytetovat na pravé zápěstí.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
aronak
4. 2. 2013 • 23:56

Vypadá hrozně a až přibere nějaké to kilo a zestárne, tak to bude vypadat ještě hůř. Nechápu, jak se někdo může nechat dobrovolně tak zohavit.

1pravda1
4. 2. 2013 • 12:09

ale nechat si ho vytetovat na záda? Květina je lepší.

mnpv
4. 2. 2013 • 12:07

dobrovolně někdo zohavit, nechápu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.