Výměna manželek: Další řada začne bitkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Výměna manželek: Další řada začne bitkou!

Manželé Tomáš a Michaela.
Manželé Tomáš a Michaela. (TV Nova)

Již tak kontroverzní reality show, jakou je »Výměna manželek«, začne svou pátou řadu opravdu bizarně! Manželský pár Michaela a Tomáš Sirotkovi natáčení neunese a rozzuřená Míša svého chotě při setkání »mezi osmi očima« zmlátí hlava nehlava!

„Jsem nezaměstnaný a registrovaný na pracovním úřadě. Nic mě nebaví, nejradši bych byl pořád doma,“ popisuje svůj život Tomáš, který se celých šest let jejich soužití zdráhal najít si práci anebo doma něco udělat. Jenže při natáčení to najednou šlo!

„Tomáši, srovnej se, nebo tady s tebou třísknu a půjdu do hajzlu! To sis myslel, že když budeš kmitat před Vendulou a před kamerami, takže co?“ křičela rozzuřeně Michaela a uštědřila Tomášovi nejednu facku!

„Sedni si a budeš poslouchat to, co se děje! Jak je možný, že sis našel během šesti dnů práci a během šesti let se mnou sis tu práci nemohl najít?!“ ječela Míša, která nebyla k zastavení.

„Dokonce jsme museli na plac zavolat ochrannou službu,“ vzpomíná jeden ze členů štábu na natáčení. Po několikahodinovém martyriu, dala Míša nakonec Tomášovi poslední šanci...



Přečtěte si
mumla
24. 3. 2012 • 10:00

Jemu nevadí, že je tlustá, vzal by si cokoli, hlavně že ho živí, to jste nepochopila? Vždyť která hezká a inteligentní by k tomu byla svolná?

mumla
24. 3. 2012 • 09:59

Taky si říkám. Ale když to čtu níže, napadá mě jediné: že spousta ženských jsou prostě zoufalky, co vezmou cokoli, hlavně aby nebyly samy. A klidně ho budou živit, nechápu.

nenane
23. 3. 2012 • 21:44

jsem to neviděla celé, ale mít doma takovou velrybu, tak zdrhám rychlostí blesku, dyť ta může být ráda, že s ní někdo žije v jedné domácnosti. A za to, že vyfacká chlapa a ještě před kamerama, bych ji nakopala tu její tlustou pr.del

zelena.karkulka
23. 3. 2012 • 20:06

to je jasný,nebudu chlapa chválit jako blbečka ,když není důvod

zelena.karkulka
23. 3. 2012 • 20:03

ale měla ho mlátit dřív a víc,lempla línýho,takovej chlapnení chlap,ale parazit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.