Kdo ukázal růžové kalhotky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Kdo ukázal růžové kalhotky?

Kdopak to ukázal kalhotky?
Kdopak to ukázal kalhotky? (profimedia.cz)

Hvězdy showbyznysu mají jednu velkou slabinu – vystupování z auta. Když si na sebe herečky nebo zpěvačky vezmou sukni, málokdy zvládnou z auta vystoupit, aniž by neukázaly, jaké spodní prádlo dnes zvolily.

A přesně to se stalo zpěvačce na fotce, které nelze nic moc zazlívat, je totiž v showbyznysu nováčkem - zatím se stihla prosadit pouze jedním hitem.

Stejně jako hlasem zaujala i svým vzhledem. Ultraštíhlou postavu krásné Američanky už vyzdvihoval i módní guru Karl Lagerfeld, když ji dával do protikladu s jinou debutující zpěvačkou – Adele. Za to si ale vysloužil velkou kritiku médií.

Zpěvačka na snímku si sice uřízla trochu trapas, mohla však dopadnout mnohem hůř. Jako třeba její kolegyně Britney Spears, jejíž rozkrok onehdy zvěčnili paparazzi v podobné situaci úplně nahý. Poznáte, kdo si nedal při vystupování z auta pozor? Odpověď najdete ve fotogalerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.