Dagmar Havlová: Utíká z Česka před depresemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová: Utíká z Česka před depresemi!

Dagmar Havlová se už ve čtvrtek vrací do divadla.
Dagmar Havlová se už ve čtvrtek vrací do divadla. (Aha! – Marek Pátek)

Vdova po zesnulém exprezidentovi ČR Václavu Havlovi (†75) Dagmar Havlová (58) se pomalu vrací do života! Už ve čtvrtek se poprvé po manželově smrti postaví na prkna pražského Divadla na Vinohradech, kde hraje hlavní ženskou roli Roxany v postmoderním muzikálu »Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!!«. A co bude dál? Podle informací deníku Aha! paní Dagmar zmizí z očí veřejnosti!

Rozhodně však nehodlá za minulostí pálit mosty a zmizet do nenávratna. „Je vyčerpaná událostmi posledních týdnů, často na ni padá smutek a deprese, všechno v okolí jí připomíná Václava. Chce proto na chvíli odjet někam pryč, do hor, vyčistit si hlavu,“ myslí si náš zdroj z divadla.

„Zřejmě to ale nebude mimo republiku, byť by na pár dní chtěla zmizet co nejdál. To ale nemůže kvůli své nemocné fence Almě, která bojuje s rakovinou a Dagmar ji nechce opouštět ve chvílích, kdy se neví dne ani hodiny,“ dodává zdroj.

Myšlenkami se Dagmar zatím snaží utéct alespoň k práci, kterou tolik miluje. Řízením zvrhlého osudu je však zrovna ve hře o Cyranovi nucena prožívat smrt milovaného partnera i na jevišti. Coby Roxaně jí v něm zemře nejen milenec Kristian, ale i osudový Cyrano.

„Z jejího monologu nad mrtvou láskou jen mrazí,“ shodují se kolegové z divadla a obdivují vnitřní sílu ženy, která se k takto psychicky náročné scéně odhodlá jen pár dní poté, co pochovala milovaného manžela.



Přečtěte si
ramsiel
14. 1. 2012 • 18:38

ze všech těch příspěvků mne vskutku mrazí - neskutečná vizitka velkého ducha českého národa

vochomurka
13. 1. 2012 • 13:41

Daň neplatí (dědickou ani darovací) tyto osoby: - děti, rodiče, prarodiče ani manželé – jde o první příbuzenskou skupinu

va45
11. 1. 2012 • 17:11

Ty to tady máš jako vedlejšák?

mati123
11. 1. 2012 • 12:15

Vážení diskutující! Vy,kteří zde nehezky a nenávistně přispíváte svými bláboly,máte určite prázdná bankovní konta a to,co z vás mluví,je prachsprostá závist!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.