Michaelu Jacksonovi chystají vzpomínkový koncert: Další podvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Michaelu Jacksonovi chystají vzpomínkový koncert: Další podvod?

Povedená rodinka Jacksonových
Povedená rodinka Jacksonových (Profimedia.cz)

Popový král Michael Jackson (†50) nemá klid ani po smrti. Jeho jméno stále funguje jako výnosná obchodní značka, kterou se snaží jeho příbuzní zneužít. Chystá se velkolepý vzpomínkový koncert... ano, už zase.

Snaha o uspořádání koncertu, který by uctil památku Michaela Jacksona, tady byla už přinejmenším třikrát. Pokaždé však skončila jako nedůstojný trapas. Jacksonovi se ovšem nevzdávají a opět se pouští do pořádání akce, na níž by se mohli přiživit.

Tentokrát se koncertu ujala rovnou Michaelova matka Katherine Jackson, která na svou stranu získala i jeho sourozence La Toyu, Tita, Jackieho a Marlona. Společně oznámili, že Michael Forever The Tribute Concert se uskuteční 8. října v britském Cardiffu. Vstupenky bude možné brzy zakoupit v ceně 55 až 289 liber (1500 až 7800 Kč). Peníze pochopitelně půjdou na dobrou věc...

Seznam účinkujících je však prozatím velkým tajemstvím, což velmi připomíná situaci před slibovaným koncertem, který se měl uskutečnit v září roku 2009 ve Vídni. Spekulace o hvězdných účinkujících se tehdy ukázaly jako nafouklá bublina a pořadatelé museli nakonec vracet peníze za vstupenky.

Tím ovšem trable s Michaelovou rozlučkou neskončily. Koncert byl přesunut a měl se uskutečnit v červnu 2010 v Londýně. Termín padnul stejně jako následná snaha zavzpomínat na krále popu v Římě.

Bratři Jermaine a Randy jsou proti

S koncertem v Cardiffu nesouhlasí Michaelův bratr Jermaine Jackson, jehož snahou bylo uctít bratra zkrachovalou show ve Vídni. Nelíbí se mu, že by měl proběhnout v době, kdy se bude u soudu řešit příčina úmrtí Michaela Jacksona.

"Přestože určitě podporujeme koncert na počest našeho bratra, nesouhlasíme s tím, aby se odehrál v čase, kdy se bude u soudu hledat příčina Michaelovy smrti. Jak všichni víte, 20.9. začne soud a koncert se odehraje 8.10. Ve světle těchto událostí cítíme, že nechceme být součástí této akce. Michael si jistě zaslouží velký vzpomínkový koncert, ale ne v době, kdy bysme u soudu měli bojovat o spravedlnost," napsal Jermaine společně s bratrem Randym na Twitteru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.