Zamilovaný šedesátník Soukup: Romantika s milenkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Zamilovaný šedesátník Soukup: Romantika s milenkou

Ondřej Soukup se svou přítelkyní Lucií Šoralovou centrem přemýšlí, kam zajít na večeři.
Ondřej Soukup se svou přítelkyní Lucií Šoralovou centrem přemýšlí, kam zajít na večeři. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Deník Aha! přistihl ženatého hudebního skladatele Ondřeje Soukupa (60) s jeho přítelkyní Lucií Šoralovou (34)!

Ti dva si v centru Prahy zašli na romantickou večeři při svíčkách do vyhlášené restaurace La Casa Argentina, kde dodatečně oslavili svátek zamilovaných i Soukupovy 60. narozeniny.

I po dlouholetém vztahu měly zamilované hrdličky oči jen pro sebe a nevnímaly okolní svět. V restauraci se posadili do ústraní, stále si něco tajemně špitali do ouška, drželi se za ruce, něžně hladili a společně se smáli jak dva zaláskovaní puberťáci.

Popíjeli drahé červené víno a k jídlu si objednali pořádný hovězí steak. Radost jim nekazil ani fakt, že hudebník je stále ženatý s Gábinou Osvaldovou, se kterou má syna Františka (27) – člena skupiny Nightwork.

Šoralová si dokonce zahrála v muzikálu Johanka z Arku, který je dílem právě manželského páru. V podniku se zdrželi více než dvě hodiny.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.