Nora Mojsejová: Braňo je alkoholik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nora Mojsejová: Braňo je alkoholik!

Nora a Braňo Mojsejovi. Nerozdělí je nevěra ani alkoholismus.
Nora a Braňo Mojsejovi. Nerozdělí je nevěra ani alkoholismus. (Aha! – David Kundrát)

Kontroverzní slovenská podnikatelka Nora Mojsejová (52) při natáčení reality show Šéfka odhalila své soukromí. Nevěra jejího manžela není jediným problémem, který by Mojsejovou trápil. Její Braňo (42) má totiž sklony k alkoholismu!

Mojsejová je proslulá svým prostořekým vyjadřováním a není tak divu, že občas vypustí ze svých drzých úst informace, které měly zůstat ukryty za zdmi jejího honosného sídla. O tom, že je její manžel závislý na alkoholu, se svěřila na základě disciplíny v reality show Šéfka, při níž museli soutěžící při skoku z několikametrové výšky uchopit lahev s finančním obnosem. „Měli jste nechat skočit Braňa. Ten jak vidí lahev, tak po ní hned skáče,“ reagovala Mojsejová.

Přestože „šéfka“ působí při svém vystupování neústupně, pro Braňa má slabost. V minulosti mu odpustila i aféry s prostitutkami, i když původně trvala na rozvodu.



O post topmanažera s ročním platem 100 tisíc dolarů usiluje 11 soutěžících, z nichž v neděli reality show Šéfka opět jeden opustí. Ve hře zůstává i Zoltan Lagin (23), který se údajně dříve živil prodejem drog.




Autor:  cam

Přečtěte si
lunatic
9. 4. 2011 • 09:12

... je sympat'ák a navíc - taky chlastám.

winterfreshka
8. 4. 2011 • 13:25

Uvědomit,že velké peníze člověka kazí a pýcha předchází pád.....Jak ona(zadlužená) a on vypitý a nevěrný mohou být nějakým vzorem pro budoucího vítěze veletrapného pořadu??!

pavucinka
8. 4. 2011 • 11:17

neumí se sice upravit a není elegantní,což ke střednímu věku náleží. Ale mnoho žen po 30 letech si stále hraje na teenagerky a myslí,že návšěvami chirurgů atd. přírodu jaksi oblafnou. Nikoliv všem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.