Jan Přeučil porušil svou zásadu a slavil: Chci se dožít stovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Přeučil porušil svou zásadu a slavil: Chci se dožít stovky!

Jan Přeučil se svou manželkou, herečkou Evou Hruškovou.
Jan Přeučil se svou manželkou, herečkou Evou Hruškovou.

Charismatický herec a dabér Jan Přeučil (74) se zařekl, že už narozeniny slavit nebude. A od kulaté sedmdesátky to také dodržel. Až do včera…

Představitel mnoha filmových, divadelních i dabingových rolí se po sedmdesátce zařekl, že svoje narozeniny už slavit nebude. Teď to ale porušil, proč? „Jednak je na konci mého věku čtyřka, což je moje šťastné číslo, a také to nejsou jen moje narozeniny. Slavíme 10 let od založení našeho loutkového divadla, které máme s manželkou,“ pochlubil se oslavenec.

A plánuje možná oslavy narozenin obnovit. „Všichni Přeučilové se dožili věku hodně přes devadesátku, doufám že i se to povede i mně, třeba se dožiji i stovky,“ přeje si slavný herec. Tomu přišly popřát hvězdy jako Pavel Trávníček, Gabriela Vránová, Sára Saudková, Pavel Trávníček, Štěpánka Duchová, Leona Machálková a další.

Přeučil zahrál dětem na oslavě divadlo

Někteří z nich s sebou vzali i své děti, které se spolu s dětmi z dětského domova podívali na loutkové divadelní představení, jenž pro ně Jan s manželkou Evou Hruškovou přichystali. „Jsou tady díky nadačnímu fondu Slunečnice Sarah Lilian Fischerové a je vidět, že se jim to představení moc líbilo,“ liboval si Přeučil.

Ačkoliv všichni nosili dárky oslavenci, ten slavil především obdarováváním druhých. Všechny děti, opuštěné i se slavnými rodiči, dostaly po představení hračky, které jim darovala firma Epic a maminky si pak odnesly balíček luxusní kosmetiky Estée Lauder.

Dostal hlavně víno a knihy

Na stolku vyhrazeném pro dary Jana Přeučila se nahromadilo několik láhví výborného vína, neboť herec je známým milovníkem tohoto nápoje a došlo také na mnoho knih. „Dostal jsem především ty s historickou tématikou, protože tohle já mám moc rád,“ uzavřel.

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.