Pan Bean: V historické vesnici staví benzínku! Sousedé: Je to špatný vtip! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Pan Bean: V historické vesnici staví benzínku! Sousedé: Je to špatný vtip!

Fotografie
Fotografie (internal)

Představitel legendárního pana Beana, britský komik Rowan Atkinson (55), rozzuřil svými hvězdnými manýry sousedy. Koupil si krásnou usedlost z roku 1930 v malebné starobylé anglické vesničce Chilterns ze sedmého století. Nemovitost chce teď srovnat se zemí a na její místo postavit cosi, co se nejvíce podobá benzince.

Atkinsonovi přinesla světovou popularitu role sobeckého, sebestředného Beana, kterému jsou zájmy okolí naprosto ukradené. Zřejmě ji nemusel až tak moc hrát, vždyť těmito charakteristickými vlastnostmi se vyznačuje i on sám!

Velkolepými stavebními plány se stal v Chilterns nenáviděnou osobou číslo jedna! Lidé, kteří jej dříve milovali, komikovi nyní nemohou přijít na jméno. „Všechny zdejší stavby jsou staré alespoň sto let, a on si tady chce postavit něco, co se nejvíce podobá benzinové stanici,“ říká jeden z obyvatelů Ben Yates.

Atkinsonovi, který dům s pozemkem o rozloze 6,7 hektaru koupil před čtyřmi lety za 78 milionů Kč, jsou ale veškeré výhrady úplně fuk. Za nový třípatrový barák vysoký 9,14 metru chce utratit 150 milionů. Chybět nebudou ani stáje, tenisový kurt a bazén. Vedle nemovitosti v Chilterns vlastní Atkinson ještě domy v Londýně a v Northamptonshire.

Tento dům chce Atkinson srovnat se zemí...

...a tahle stavba má přijít na jeho místo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.