Včerejší svatby českých hvězd: Divišová se vdala na Jemništi a Lumír Olšovský si vzal přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Včerejší svatby českých hvězd: Divišová se vdala na Jemništi a Lumír Olšovský si vzal přítele!

Markéta Divišová a Tomáš Fuxa si řekli »ano« na zámku Jemniště.
Markéta Divišová a Tomáš Fuxa si řekli »ano« na zámku Jemniště. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Modelka Markéta Divišová (28) včera na zámku Jemniště na Benešovsku řekla své »ano« dlouholetému příteli Tomáši Fuxovi. Nevěsta ale málem doplatila na volbu své svatební róby.

Modelka Markéta Divišová (28) včera na zámku Jemniště na Benešovsku řekla své »ano« dlouholetému příteli Tomáši Fuxovi. Nevěsta ale málem doplatila na volbu své svatební róby. Zdobené šaty s dvoumetrovou vlečkou si totiž žily »vlastním životem« a připravily Divišové nejednu pernou chvilku.

Nevěstu k oltáři krátce před třetí hodinou odpolední za přihlížení asi stovky hostů doprovodil její dědeček, s otcem se totiž Divišová od svých pěti let nestýká. Následovalo sladké »ano«, výměna briliantových prstenů a nemohl chybět ani vášnivý novomanželský polibek. „Zatrnulo mi ve chvíli, když mi hosté blahopřáli a moje zdobené šaty se zachytily do svetříku jedné z dam. I s tím jsme si ale poradili,“ smála se modelka, jejíž veselka s řadou hvězdných hostů přišla na více než půl milionu korun.

Nechyběl vášnivý polibek.

Lumír Olšovský si vzal přítele

Po bezmála desetiletém vztahu se herec Lumír Olšovský (36) a jeho partner, divadelní historik Pavel Bár rozhodli, že je na čase do toho konečně »praštit« a uzavřít registrované partnerství. Stalo se tak na utajovaném obřadu v areálu zámeckého parku v Praze-Dolních Počernicích.

Zatímco většina slavných párů svoji veselku dává na odiv a chlubí se jí, kde jen může, Olšovský, známý jako návrhář Pipinka ze seriálu Ošklivka Katka, šel přesně opačnou cestou. „Nechtěli jsme žádnou zbytečnou publicitu. Kvůli slávě jsme to opravdu nedělali, nechtěli jsme z toho mít senzaci, proto jsme zvolili utajovaný obřad,“ vysvětlil svoje pohnutky herec, který ještě před nedávnem svatbu kategoricky odmítal. Slavnostního obřadu, který Olšovský do poslední chvíle tajil, se zúčastnila i jeho exmanželka Kateřina s dcerou Zdeničkou.

Lumír Olšovský (vpravo) včera uzavřel registrované partnerství s Pavlem Bárem.

Olšovský vítá svatební hosty.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.