Modelky Mašlíková a Mesarošová: To jsou jejich noví milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Modelky Mašlíková a Mesarošová: To jsou jejich noví milenci!

Hanka Mašlíková podrobnosti o svém novém příteli tají.
Hanka Mašlíková podrobnosti o svém novém příteli tají.

Obě „silikonové“ krasavice Dominika Mesarošová (23) a Hanka Mašlíková (27) ukázaly tentokrát na pokeru nejen své vnady a skvělé postavy, ale i nové muže jejich života.

Jak Hanka, tak i Dominika se ukázaly v na jedné pokerové akci v hotelu v centru Prahy s novými protějšky! „Je to čerstvé, jsme spolu dva měsíce a jsem strašně zamilovaná,“ svěřila se Ahaonline.cz Dominika Mesarošová. S novým přítelem Petrem, který nahradil po jejím boku Itala Antonia, se prý poznali náhodou.

„Seznámili jsme se v restauraci. Osobně mě moc potěšilo, že mě oslovil proto, že jsem mu byla sympatická, ani totiž nevěděl, kdo jsem. Když to pak zjistil, měl fakt radost,“ smála se tmavovlasá kráska a nevyloučila ani sňatek. „No, kdo ví... já svatbu nevylučuju,“ dodala záhadně.

To kolegyně Hanka Mašlíková okolo svého nového přítele Martina mlží. „Nezlobte se, ale nechci nijak komentovat své soukromí. Vždycky, když jsem to udělala, obrátilo se to proti mně a já moc dobře vím, jak umí být lidé zlí a závistiví,“ postěžovala si. „Jsem teď neskutečně šťastná a zamilovaná a budu dělat všechno porto, abych náš vztah ochránila,“ uzavírá Hanka.

Nového přítele představila i Dominika Mesarošová.

Svoji lásku neskrývala ani jedna z modelek.

Foto Petr Novotný

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.