Hvězdy kopou za děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězdy kopou za děti

Náhradníci Lukáš Vaculík, Petr Vondráček a Václav Tittlebach (zprava) sledují na střídačce napínavé utkání svého hvězdného týmu Real.
Náhradníci Lukáš Vaculík, Petr Vondráček a Václav Tittlebach (zprava) sledují na střídačce napínavé utkání svého hvězdného týmu Real. (: Real Top Praha)

PRAHA– Už stovky tisíc korun vybralo občanské sdružení Real Top Praha, které na pomoc dětem pořádá fotbalové zápasy celebrit.

Už stovky tisíc korun vybralo občanské sdružení Real Top Praha, které na pomoc dětem pořádá fotbalové zápasy celebrit. A za tým Realu Top Praha kopou takové hvězdy jako Ondřej Vetchý, Lukáš Vaculík, Martin Dejdar, Jiří Langmajer, Richard Krajčo a desítky dalších.

„Pomoc těm, kteří to potřebují, má pro mě ten největší smysl,“ řekl deníku Aha! Ondřej Vetchý.Také při posledním zápase, který se uskutečnil v rámci Karlovarského festivalu, cinkaly penízky. Na hřišti Slávie Drahovice se totiž střetl tým hvězdného Realu a mužstvo karlovarských podnikatelů, sportovců a zástupců města. Real své soupeře porazil těsně 5:4, ale více radosti přineslo dvacet tisíc korun, které se podařilo vybrat právě na pomoc dětem. Hvězdy si ale po zápase neoddechnou na dlouho. Už 27. července je totiž v Kladně čeká zápas proti nadupanému Jágr teamu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.