Karel Gott má čtvrtou dceru Nelly Sofii - Předčasný porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott má čtvrtou dceru Nelly Sofii - Předčasný porod!

PRAHA – Nestárnoucí Slavík Karel Gott (68) se stal počtvrté otcem! A opět má holčičku! Malá Nelly Sofie Gottová (3,16 kg a 49 cm) se narodila v pražské porodnici v Podolí, o čemž exkluzivně jako vůbec první včera v poledne informovalo internetové vydání deníku Aha! www.ahaonline.cz.


> Pohotovost v porodnici
> Exkluzivní rozhovor se šťastným tátou

PRAHA – Nestárnoucí Slavík Karel Gott (68) se stal počtvrté otcem! A opět má holčičku! Malá Nelly Sofie Gottová (3,16 kg a 49 cm) se narodila v pražské porodnici v Podolí, o čemž exkluzivně jako vůbec první včera v poledne informovalo internetové vydání deníku Aha! www.ahaonline.cz. Než ovšem přišla holčička na svět, strhla se tak pořádná mela! Nečekaný předčasný porod totiž způsobil v nemocnici velký zmatek. Sestřičky lítaly doslova jako holubi a Mistr se dokonce spěšně vracel, rušil svůj program a rychlostí blesku ujížděl za svou ženou do porodnice!

Malá Nelly Sofie se totiž rozhodla přijít na svět zcela nečekaně a o dva týdny před termínem! „Jel jsem do Německa, když mi volali, že to na Ivanku přišlo, takže jsem se na dálnici otočil a hned se vrátil domů. Všeho jsem nechal, všechno jsem zrušil a jel za Ivankou do nemocnice,“ přiznal deníku Aha! Karel Gott. „Ivanu sem přivezli ve středu odpoledne, byla tady kvůli ní velká pohotovost, sestřičky lítaly, doktoři běhali, prostě hrozný zmatek,“ přiznala nám pacientka Petra, která právě čeká v Podolí na porod.

Ivanu Gottovou ve středu odpoledne přijali v porodnici v Podolí ve třetím patře na pavilon E, který je označen jako JIP, tedy jednotka intenzivní péče. To samo o sobě svědčí o závažnosti a dramatičnosti celé situace. Malá Nelly Sofie se narodila krátce po přijetí, v 16.28 hodin císařským řezem. „Narodila se nám krásná zdravá holčička. Matka, dcera i otec jsou v pořádku a šťastni. Nelly Sofie se narodila o dva týdny dříve, než plánovala – z pověrčivosti se jí nechtělo přijít na svět v pátek třináctého, jak jí předpovídali porodníci,“ stojí v prohlášení, které Ivana a Karel Gottovi včera odpoledne vydali. A včera své holky Karel v porodnici i navštívil. Do Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí přijel před 13. hodinou a dole v květinářství koupil za 800 korun kytici růží pro Ivanku. Po patnáctiminutovém rozhovoru s docentem MUDr. Jaroslavem Feyereislem, který odrodil i jeho dceru Charlotte, šel na pokoj za Ivanou a miminkem.

Karel Gott si vzal Ivanu Macháčkovou v lednu v Las Vegas a za družičku jim šla jejich dvouletá dcera Charlotte Ella. Z předchozích vztahů má Gott s baletkou Antonií Zacpalovou dceru Dominiku (33) a s prodavačkou Ivetou Kolářovou dceru Lucii (20), která se bude v létě vdávat.

Karel Gott: Byl to zásah přírody!


Autor: MIROSLAV GRACLÍK, LUBOŠ PROCHÁZKA
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.