Miss World Taťána Kuchařová: Odporný útok na jejich lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Miss World Taťána Kuchařová: Odporný útok na jejich lásku!

Taťáně Kuchařové a Milanu Richterovi chodí výhružné esemesky.
Taťáně Kuchařové a Milanu Richterovi chodí výhružné esemesky.

PRAHA – Vztah Miss World 2006 Taťány Kuchařové (20) a pražského radního Milana Richtera (32, ODS) přestál další útok! A přestože nad »zaručenými« zprávami o rozchodu pár mává rukou, objevují se hrozby další.


Oběma totiž začaly na telefony chodit výhrůžné SMS!

„Celé je to jen něčí plán a záměr poškodit náš vztah,“ je nad věcí Kuchařová. Ta pendluje za prací po celém světě a deník Aha! ji zastihl ve francouzském Cannes. Víkend před tím strávila s přítelem v Miláně. „Oběma nám chodí záplava anonymních SMS, které se nás snaží rozhodit a znechutit. Podle mě to má souvislosti s nátlakem, který je na mě veden kvůli mé práci,“ dodává Richter, jenž je např. trnem v oku pár pražským divadelníkům, kterým se nelíbí nově nastavený grantový systém magistrátu. Naopak řada divadel se za nový systém staví a podporuje jej. Richter taky na magistrátu sehnal 8,5 milionu Kč na natočení videoklipu, v němž účinkují Kuchařová a její kolegyně Petra Němcová (28), a který má ve světové televizi Fashion TV propagovat Prahu. Odpůrci však nechtějí slyšet, že v něm Miss World Prahu reprezentovala zcela zdarma...


Autor: (mac)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.