Taková normální rodinka - Syn Chýlkové je raubíř | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Taková normální rodinka - Syn Chýlkové je raubíř

Ivana Chýlková musela svého Jáchyma držet za ruku.
Ivana Chýlková musela svého Jáchyma držet za ruku. (Aha! – Josef Mašek, Jiří Herman ml.)

PRAHA - Raubířům v Takové normální rodince konkuruje syn Ivany Chýlkové (44) a Jana Krause (54) Jáchym (9). Kdyby si režisér filmu Patrik Hartl zvolil místo Adama Mišíka a Štěpána Krtičky malého Krause, to by bylo teprve »tóčo« na place.

Na slavnostní premiéře filmu Taková normální rodinka Jáchym neustále vymýšlel vylomeniny a sjížděl po zábradlí, ale jen do chvíle, než ho Ivana pevně chytila za ruku a nepustila na krok.

Večírek po filmu si bohužel musel nechat ujít muzikant Vladimír Mišík, táta jednoho z raubířů, protože prodělal operaci a jen s obtížemi se o berlích dobelhal na premiéru.

Jirka Mádl si nepřivedl žádnou slečnu, ale mladšího brášku, který se nejvíce těšil na colu a chlebíčky. „Mně se nejvíce líbil brácha a ta svatba, to bylo nejlepší,“ chválil Jirku jeho mladší sourozenec, který už padal únavou a nejraději by se viděl doma v postýlce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.