Kateřina Průšová: Žádné šaty nedostala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Kateřina Průšová: Žádné šaty nedostala!

Osmany Laffita »trestá« své modelky neuvěřitelně vysokými podpatky. Kateřina Průšová s tím však problém nemá.
Osmany Laffita »trestá« své modelky neuvěřitelně vysokými podpatky. Kateřina Průšová s tím však problém nemá.

PRAHA – Fámy o tom, že módní návrhář Osmany Laffita (42) modelkám neplatí a jako honorář jim věnuje šaty, včera Kubánec rázně vyvrátil. „Že bych dal třeba Kateřině Průšové (23) šaty? To vůbec.


● Návrhář Osmany Laffita vystrčil penis mezi Masarykem a Husem

PRAHA – Fámy o tom, že módní návrhář Osmany Laffita (42) modelkám neplatí a jako honorář jim věnuje šaty, včera Kubánec rázně vyvrátil. „Že bych dal třeba Kateřině Průšové (23) šaty? To vůbec, vždyť jedny mé šaty stojí tři sta tisíc, modelky dostanou normálně zaplacený honorář a dostaly i na Slovensku, kde mě obvinily, že neplatím,“ bránil se Laffita, který ve čtvrtek večer uspořádal velkolepou módní přehlídku přímo v Pantheonu Národního muzea. A dokonce tam ukázal i svůj penis!

Mezi sochy slavných českých velikánů Husa, Komenského, Masaryka nebo Palackého kubánský návrhář doprostřed Pantheonu umístil i svou sochu v nadživotní velikosti – navíc se nechal vymodelovat úplně nahý. „Všechno odpovídá, jen penis mi udělal sochař větší, než mám,“ smál se Laffita, který se rozhodl, že se také jednou svým zákaznicím ukáže tak, jak ho pánbůh stvořil. „Já se na ně dívám pořád, jsou skoro nahé, tak jsem jim chtěl udělat radost,“ řekl deníku Aha! Laffita.

Ten se také v rámci přehlídky obhajoval z pomluv a lží, jež o něm šíří tři slovenské televizní hlasatelky – exmanželka Libora Boučka Marianna Ďurianová, Adriana Kmotríková či bývalá miss Silvia Lakatošová. „Šly moji přehlídku na Štrbském plese, vůbec jsem je neznal, někdo je tam dohodil, nejdříve škemraly, aby pro mě mohly jít, svolil jsem a podepsaly smlouvu, že půjdou zadarmo, a najednou slyším, že jsem nezaplatil a že jim dlužím šaty,“ rozzuřil se Laffita, který by si za troje šaty, kterými měl obdarovat tři Slovenky mohl přivést světové hvězdy jiných kvalit, než je právě bývalá manželka Libora Boučka a její dvě kolegyně. „Moje šaty stojí tři sta tisíc korun, za troje si tady můžu pozvat Adrianu Sklenaříkovou, Evu Herzigovou nebo Karolinu Kurkovou, které mi udělají větší reklamu než ty tři dámy, které vůbec neznám,“ vysvětloval Laffita.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteVelkolepou módní show si ve čtvrtek večer nenechala ujít Mirka Čejková, kterou doprovázel její manžel Marek Vít. „Líbily se mi ty černé krátké koktejlky,“ rozplývala se Mirka a Marek se okamžitě nabídl, že je klidně koupí. Bývalá »primácká« moderátorka Štěpánka Duchková si zase vyhlédla kožený kabát a její přítel Záboj Marek chtěl hned nakupovat. Anife Vyskočilovou a Světlanu Nálepkovou doprovázely dcery. A obě dámy se okamžitě začaly vrhat na Laffitův penis jeho bronzové sochy. Mezi Osmanyho nové klienty se zařadila i Šárka Grossová, které stačí, aby mrkla očkem, a její manžel Stanislav Gross okamžitě koupí, co si bude jeho choť přát.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.