Rodenova ochranka zaútočila na fotografy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Rodenova ochranka zaútočila na fotografy

Jediný okamžik, kdy se Roden usmál, byl během křtu kalendáře Jakuba Ludvíka.
Jediný okamžik, kdy se Roden usmál, byl během křtu kalendáře Jakuba Ludvíka. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Takový rozruch nikdo nečekal! Nejdříve řev a nakonec hádka, která málem skončila vážným zraněním. Tak to vypadlo ve chvíli, kdy na křest kalendáře Jakuba Ludvíka dorazil Karel Roden (45). Herec totiž přišel se dvěma ukrajinskými gorilami, které stále hlídaly každý sebemenší pohyb kolem něj.

On zavelel a pak už jen s klidem přihlížel

Ani zájem lidí zamračeného Rodena, který nebyl zrovna ve veselé náladě, nepřiměl k tomu, aby se před křtem ukázal, nebo snad zapózoval fotografům. Ochranka byla nekompromisní a nebála se ani prát.

„Ani jeden snímek před křtem. Je to jasné?“ zařvala na jednoho fotoreportéra najatá ochranka. Silně ho chytla za paži a prudce odstrčila. „Málem mi zlomil ruku,“ stěžoval si muž, který chtěl pořídit snímek přicházejícího herce. Pak už jen všichni stáli okolo a báli se udělat krok, aby se na ně svalnaté gorily nevrhly.

Roden celou situaci pozoroval z rohu místnosti, kam usedl s doutníkem u pusy, a zvedl se až na samotný křest. Kdyby nebyl kmotrem kalendáře a moderátor Marek Vašut by ho nevyzval, zůstal by schovaný zřejmě po celou dobu.

Do hotelu Thalia na Sardinský večer se přišla pobavit i budoucí moderátorka »primáckých« zpráv Mirka Čejková. „Jakub je můj dobrý kamarád, tak jsem tu nemohla chybět,“ prozradila Čejková, kterou doprovázel manžel Marek Vít. Společně je pak bylo vidět hlavně u barového pultu, kde popíjeli víno, a rozhodně nešlo o jednu skleničku.

„Raději někam vyrazíme, tady to vypadá nebezpečně,“ říkala misska LilianSarah Fischerová poté, co si »odšlapala« přehlídku, která byla součástí večera. Nakonec zazpívala Andrea Kalivodová. Překvapením večera byl starý mládenec Sagvan Tofi, který vystoupil po deseti letech zase jako zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.