Odvážné dekolty českých hvězd: Fíha, TY jsou ale parádní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Odvážné dekolty českých hvězd: Fíha, TY jsou ale parádní!

Alena se svým úžasným tělem uspěla i v Itálii.
Alena se svým úžasným tělem uspěla i v Itálii. (Aha! – David Kundrát, ČTK, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, Kateřina Kalibánová, archiv)

Dmoucí se ňadra českých celebrit hypnotizují na večírcích, premiérách či koncertech nejen všechny muže v okolí několika set metrů, ale i fotografy.

Dmoucí se ňadra českých celebrit hypnotizují na večírcích, pre-miérách či koncertech nejen všechny muže v okolí několika set metrů, ale i fotografy. České hvězdy se rozhodně nemají za co stydět, a také svých předností náležitě využívají. Tak takhle to umí rozbalit české krásky! Ke kterému dekoltu nejčastěji zabloudí mužské oči?

Alena Šeredová (29)

Modelka Alena Šeredová vtěsnala své vnady do sexy fotbalových plavek. Její ideální míry sice nevyniknou naplno, ale určitě je to příjemný okamžik, kdy vidí její přítel, italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon, zblízka míč v síti.
Aha!: Góóól!

Lucie Borhyová (29)

Na moderátorce rozhodně nikdo nepřehlédne velké modré oči a odzbrojující úsměv. Je ale jasné, že pokud vyrazí do společnosti s takovým dekoltem, mnohý z mužů si jistě barvy jejích očí ani nevšimne.
Aha!: Úžasný výhled!

Jana Doleželová (26)

Půvabná modelka nepotřebuje prozrazovat mnoho, aby zaujala. Stačí jen naznačit pomocí lehkých šatiček s hlubokým dekoltem a sny mnoha mužů mají hned konkrétní obrysy.
Aha!: Pohled pro bohy!

Agáta Hanychová (22)

Modelka Agáta Hanychová si je své luxusní figury dobře vědoma a ráda ji podtrhuje provokativním oblečením podle poslední módy. Tentokrát se rozhodla pozlobit přítomné muže výrazným dekoltem, který se ještě po obvodu třpytí!
Aha!: Dokonalá ňadra!

Taťána Kuchařová (19)

Krásu Taťány Kuchařové hodnotila už pěkná řádka porotců, nejprve na Miss České republiky, později při volbě Miss World. Uspěla a stala se nejkrásnější ženou světa. Svůdný dekolt v tom jistě také hrál svou roli.
Aha!: Deset bodů z deseti!

Eva Aichmajerová (29)

Sexy moderátorka by sice jistě nevyhrála v soutěži o největší poprsí, ale tím není pohled do jejího výstřihu méně zajímavý. Drobná pevná ňadra skvěle doplňují křehkou postavu a nenechávají muže chladnými. Není divu, že její erotické fotky jsou na internetu velmi vyhledávané!
Aha!: Co je malé, to je hezké!

Helena Zeťová (26)

Zpěvačka, která umí na koncert vyrazit tak, že vypadá, jako by vylezla z popelnice, umí také vypadat žensky a svůdně. Stačí k tomu upnutá bílá halenka a několik rozepnutých knoflíčků.
Aha!: Rozepínám první knoflíček…

Halina Pawlovská (52)

Mluvit o výrazném dekoltu v souvislosti se spisovatelkou Halinou Pawlowskou je stejné jako tvrdit, že nejbohatší muž planety Bill Gates má trochu peněz. Halina občas vypadá, že na jejím poprsí vše za chvíli praskne.
Aha!: Ještě kousek a jsme venku!

Yvetta Blanarovičová (44)

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová vypadá krásně i v teplákové soupravě. Kdyby se ovšem chystala ochudit mužské oko o tento pohled, byla by sama proti sobě. Vypadá jako dokonalá dáma, a přesto její vypasovaný dekolt jemně provokuje.
Aha!: Prostě sexy!

Ilona Csáková (37)

Zpěvačka nebyla spokojená s tím, co jí nadělila »matka příroda«, proto si svou sexy hruď zařídila u plastických chirurgů sama. Teď ji má naprosto nepřehlédnutelnou!
Aha!: Teď královnou jsem já!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.