Tak to je síla! České celebrity bez nalíčení...poznali byste je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tak to je síla! České celebrity bez nalíčení...poznali byste je?

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (: Marek Pátek, Dalibor Puchta, Kateřina Kalibánová, Martin Pekárek, Marie Votavová, ČTK, archiv)

Možná si myslíte, že české celebrity znáte jako své boty. Koneckonců, v televizi jsou pořád, v časopisech jsou jich plné stránky. Vídáme je denně. Jenže krásky, před kterými by půlka národa padla na kolena, dokáží používat i zatraceně dobré maskování.

Klidně se vám tak můžete stát, že v samoobsluze nedopatřením vrazíte do moderátorky Lucie Borhyové, na koncertě vám šlápne na nohu zpěvačka Helena Zeťová, na baru nedopatřením polijete pivem modelku Agátu Hanychovou. A žádnou z nich nepoznáte! Jak je to možné? Vysvětlení je prosté stačí, když se kráskám po ránu nechce zdržovat s make-upem!

Kateřina Průšová (23)

Nalíčená
Na molu se z Kateřiny stává přímo femme fatale. Je sexy, výrazná a přitažlivá a vyzařuje z ní šarm hodný šlechtičen.

Nenalíčená
Nenalíčená modelka vypadá naprosto tuctově, nedá se říci, že by něčím nějak zvlášť okouzlila. Prostě taková normální holka, jaké běžně potkáváme na ulici.

Iveta Bartošová (40)

Nalíčená
Když se Iveta hodí do gala, vzbuzuje dojem krásné křehké holčičky, kterou je potřeba ochraňovat. Nejedno mužské oko na ní pak zálibně spočine.

Nenalíčená
Trable v osobním životě přivedly zpěvačku až do psychiatrické léčebny a podepsaly se i na její vizáži. Nadváha, tepláky a nenalíčený obličej z ní dělají usedlou maminu.

Agáta Hanychová (22)

Nalíčená
Agáta to umí pořádně rozjet, takže dokáže být parádně sexy a absolutně nepřehlédnutelná. Svým výstřihem navíc přivádí nejednoho muže k šílenství.

Nenalíčená
Modelka rozhodně nevzbuzuje roztoužené pohledy mužů. Na ulici by se za ní ani nikdo neohlédl, naprosto by zapadla v davu.

Lucie Borhyová (29)

Nalíčená
Lucie je sexy a krásná od přírody, svědčí jí proto jemné nalíčení. Srdečný úsměv a hluboký výstřih jsou navíc jejími neodmyslitelnými devizami.

Zmalovaná
Přestože je moderátorka nalíčená od vizážistů, prokázali jí spíše »medvědí službu«. Lucii prostě silné vrstvy make-upu a rtěnky nesluší, vypadá v nich jako strašidlo. Někdy méně znamená více!

Helena Zeťová (26)

Nalíčená
Helena umí vypadat i jako sexy dračice říznutá nevinnou holčičkou. Stačí k tomu vhodně zvolený make-up a výrazné stíny, které jí rozsvítí obličej.

Nenalíčená
Zpěvačka se někdy se svým vzhledem příliš nemaže a na nějaké líčení zvysoka kašle. Když se k tomu navíc ještě tváří takhle, výsledný efekt je naprosto odstrašující. Hraní na drsnou rockerku jí prostě nesvědčí.

Michaela Kuklová (39)

Nalíčená
Krásná a křehká Michaela je idolem několika mužských generací. Bohatě jí k tomu stačí, aby ke své drobné postavě a zranitelnému výrazu doladila účes a použila jemné líčení.

Nenalíčená
Herečka je sice krásná i bez nalíčení, ovšem k celkové vizáži patří i účes. Nechala vlasy ledabyle padat do obličeje, takže vypadá, jako kdyby strávila noc na divokém rockovém koncertu.

Daniela Šinkorová (35)

Nalíčená
Herečka dobře ví, jak se změnit v sexy vampa. Využívá k tomu hlavně obepínající oblečení a výraznou rtěnku, a pár let je najednou pryč.

Nenalíčená
Přestože je herečka do seriálu Ordinace v růžové zahradě jemně nalíčená, nedá se říci, že by jí to zrovna seklo. Naopak ji to změnilo ve studenou a přísnou dámu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.