Novomanželé Harry a Meghan musí vrátit svatební dary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Novomanželé Harry a Meghan musí vrátit svatební dary!

Na Hradě Windsor si své »ano« řekli Harry (33) a Meghan (36)
Na Hradě Windsor si své »ano« řekli Harry (33) a Meghan (36) (Foto Reuters, ČTK, ara)

Ještě před nejočekávanější svatbou roku měli princ Harry (33) a Meghan Markle (36) jedno velké přání. Zamilovaná dvojice prosila pozvané, aby místo kupování drahých svatebních darů poslali ušetřené peníze na charitu. To se však nestalo a Harry s Meghan obdrželi hodnotné dary, kterých se nyní musí zbavit!

I přes jejich přání aby ušetřené peníze za dary putovaly potřebným, spousta pozvaných si pro novomanžele stejně nějaký dárek připravila. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu získali dary v hodnotě, které údajně převyšují 200 milionů korun. Nyní se jich musí vzdát.

„Dárky od soukromých osob z Velké Británie, které člen královské rodiny osobně nezná, by měl dotyčný člen odmítnout, a to v případě obav o vlastnictví nebo motivy dárce,“ stojí v přísných pravidlech Kensingtonského paláce podle eXtra.cz.

„Souhlas člena královské rodiny s přijetím dárku pak musí záviset na tom, že společnost dar nevyužije ke komerčním účelům,“ vzkázal dál Kensingtonský pa¬lác podle eXtra.cz. Přesto, že si Harry a Meghan dary neužijí, mají stejně důvod k radosti. Jejich prosba byla některými z hostů vyslyšena.

Kanadských premiér Justin Trudeau přislíbil téměř 900 tisíc korun na charitu pro mládež. Předseda australské vlády zase hodlá finančně podpořit sportovní událost pro hendikepované Invictus Games, kterou v Austrálii založil právě princ Harry, napsal portál eXtra.cz.

 Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video se připravuje ...

 



 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.