SEX už tuhle krásku neděsí: Smíření jako z románu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

SEX už tuhle krásku neděsí: Smíření jako z románu!

Megan se svým přítelem.
Megan se svým přítelem. (Foto: Instagram Megan Crabbe)

Megan Crabbe (25) patří mezi ženy, které bojovaly s vlastním tělem a držely nejrůznější diety, až propadly anorexii. Také patří mezi ty ženy, které v hlavě vše přehodnotily a nyní vyznávají takzvanou sebelásku. Megan je nyní pozitivně smýšlející žena, která se nestydí za své křivky a dodává pozitivní energii ostatním. Také prý překonala strach ze sexu!

„Nemohla jsem snést, jak se mi na břichu rolovaly špeky, a děsila mě poloha na koníčka, když se při pohybech nahoru dolů hýbalo celé břicho. Nejdůležitější bylo přestat své tělo tak nenávidět. Začala jsem každý den před spaním hladit své bříško, obdivovat ho, jak je hebké. Teď mám pocit, že mé břicho je jako samet, a je to krásné. Naučit se ho milovat mi změnilo život,“ napsala dle Blesku pro ženy influencerka. Lidé, kteří nesnáší to, jak vypadají, poté mohou mít problémy jako instagramová hvězda a intimní život se pro ně stane peklem. Tak by to rozhodně být nemělo!

„Kdo řekl, že život zapadne do těch správných kolejí jen tehdy, když zhubneme, že štíhlý člověk je spokojenější a šťastnější? Co je to za nesmysl, že štíhlí lidé najdou snáz lásku a jejich sexuální život je bohatší? To, že budete štíhlí, nevyřeší vaše problémy. Neubližujte si tím, že se budete snažit zapadnout do obrazu, ve kterém ani být nechcete. Neposlouchejte, když někdo tvrdí, že si nezasloužíte najít někoho skvělého, protože nejste hubení. Milujte sebe a své tělo a pak teprve vše zapadne na správné místo,“ napsala. Díky tomu, že se Crabbe smířila se svými špíčky, si konečně mohla najít lásku a nyní si užívá sex jako nikdy předtím a dokonce si ze sebe umí udělat legraci. Její partner Ben Johnston je exotický sympaťák, se kterým se určitě nenudí…hlavně v posteli.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.