Karel Gott (78): VELKÉ PLÁNY S DCEROU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (78): VELKÉ PLÁNY S DCEROU

Na dceru jsou rodiče Karel s Ivanou právem pyšní.
Na dceru jsou rodiče Karel s Ivanou právem pyšní. (M. Rušinová, P. Machan, M. Hykl, archiv Blesku)

Byla hvězdou bratislavského koncertu svého táty! Vystoupí s ním ale Charlottka Ella Gottová (12) také 12. června v pražské O2 areně? Podle zjištění deníku Aha! to záleží jen na ní. Táta Karel (78) jí do toho nechce mluvit.

„V případě lednového bratislavského koncertu si Charlottka přála, aby mohla zazpívat! Zatím si ale myslím, že v Praze vystupovat nebude. Bylo by to hezké, ale já to nechávám čistě na jejím rozhodnutí,“prohlásil začátkem jara v jednom rozhovoru zpěvák.

Zvažuje to

Podle našich informací měl Slavík s dcerou velké plány - chtěl, aby se na pódiu největší české haly Charlottka objevila a vysekla, stejně jako ve slovenské metropoli, hit Somewhere over the Rainbow (Někde nad duhou) od havajského hudebníka Israela Kamakawiwo‘olea (†38).

„Ona to zvažuje. I ve svém věku si je dobře vědoma, že zpívat v takové areně je velká zodpovědnost,“ dodal zdroj z Gottova okolí.

Překvapí nás?

O tom, zda se Charlottka postaví vedle svého otce před vyprodanou halou, ve které v polovině června usedne přes 18 tisíc lidí, zpěvákův management oficiálně mluvit nechce.

„Hosty koncertu jsme oznámili v tiskové zprávě,“ sdělila Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Na mysli měla Ewu Farnou (24), Marka Ztraceného (33) a Markétu Konvičkovou (24). Jenže v Bratislavě také nebyla Charlottka na seznamu hostů, takže v případě pražského koncertu se opět může objevit - jako překvapení večera...

Stejná grafická show

Tak jako na bratislavské show Karla Gotta se i na té pražské podílí renomovaná slovenská agentura Silvi Production. Ta pro koncertní show vytváří grafické projekce, jež různými náladami propojují jednotlivé písně a čísla.

 Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
28. 5. 2018 • 21:42

Charlotte Ella není dcerou Karla Gotta, ale dcerou zpěváka Martina Pošty (důkazy: V podzim 2006 Martin Pošta s Charlottkou Ellou na klíně nechal si vyfotit na Náměstí republiky na terase restauraci a Čech Olda psal v květnu 2007 na internetu, že Martin Pošta mu řekl, že Martin Pošta měl milenecký vztah s Ivanou Macháčkovou. Charlotte Ella má stejný nos a stejnou ústu Martina Pošty. Karel Gott v dubnu 2006 řekl u telefonu doma na Bertramce, že Karel Gott nečeká žádné dítě s Ivanou Macháčkovou a že Karel Gott už nebude otcem). Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, ale pracovala pro Karla Gotta jenom na PC i jako uklízečka. To všechno potvrdili pan Felix Slováček, který se zná pracovně i v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966 a Češka paní Juliana. Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. To jsou fakty.

mord
25. 5. 2018 • 08:26

A kdy vystoupíš ty stará hloupá nulo ? Ty tak jedině z tramvaje viď šmudlo

ivoadler
24. 5. 2018 • 16:10

Otázkou je, nejen zda vystoupí Šarlotka, ale i zda vystoupí sám velký Mistr? Co když dostane sennou rýmu?

inocenta
24. 5. 2018 • 16:04

Běžně to normální není, ale Charlotte chodí tak nějak 10cm nad zemí, vedou ji jako hvězdu od narození..Asi zapoměly, že diktovat hvězdnou dráhu nejde a vše má svůj čas. Hloupí takové holčičce závidí, ale moudří ji litují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.